Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREÄžLÄ°'DE BUGÃœN KAYBETTÄ°KLERÄ°MÄ°Z

Ereğli`de Bugün Kaybettiklerimiz


Haydar MEÅžE  06/09/2019

(Cuma) Kdz.EreÄŸli Çamlıbel Köyü Sakinlerinden; Merhum Şükrü  MeÅŸe Ve Merhume Fatma MeÅŸe’nin OÄŸulları; Ahmet Ve Mustafa MeÅŸe’nin KardeÅŸleri; Åžerife MeÅŸe’nin EÅŸi; Bayram MeÅŸe,Åžahizer,Rabia Ve Emine Berberkaya’nın Babaları;Ahmet,Yüksel Ve Yılmaz  Berberkaya’nın Kayınpederleri Haydar MEÅžE Vefat EtmiÅŸtir.      

Merhumun Cenazesi Bugün Cuma Namazına Müteakip Çamlıbel Köyü Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Aysun BAYRAKTAR     06/09/2019

(Cuma) Çavdarlı Obakent Sakinlerinden; Merhum Hüseyin Bayraktar’ın Kızı; Ali ,Ä°brahim Ve Ä°smail Bayraktar’ın Ablaları Aysun BAYRAKTAR Vefat EtmiÅŸtir.    

Merhumenin Cenazesi Bugün Cuma Namazına Müteakip Kandilli Yeni Mahalle Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Kandilli Belediye Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Yüksel ÖLÜÇ   06/09/2019

(Cuma) Erdemir Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden Emekli Bahri Ölüç’ün EÅŸi; Erdemirden Emekli Cafer Kaya’nın Ablası; Nurdan Oktay Ve Nilüfer Ölüç’ün Anneleri; Eyüp Oktay’ın Kayınvalidesi ; Chp Alaplı Kadın Kolları Eski BaÅŸkanı Yüksel ÖLÜÇ Vefat EtmiÅŸtir.  

Merhumenin Cenazesi Bugün Cuma Namazına Müteakip Alaplı Merkez Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Alaplı Tepeköy Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

ErdoÄŸan YILMAZ         06/09/2019

(Cuma) Orhanlar Mahallesi Atatürk Bulvarı Side Apartmanı Sakinlerinden; Merhume AyÅŸe Ve Merhum Sabri Yılmaz’ın OÄŸulları; Leyla Çalışkan Ve Hüseyin Yılmaz’ın KardeÅŸleri; Aysel Yılmaz’ın EÅŸi; Erdemirden Emekli, Sevil Profil Eski Çalışanlarından ErdoÄŸan YILMAZ Vefat EtmiÅŸtir.       

Merhumun Cenazesi Öğle Namazına Müteakip Kozlu Merkez Aziziye Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Kozlu Merkez Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün9
gülücük3
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo