Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.551
Son dakika

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ...

EREĞLİ`DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ...

Yusuf ZOBAR Muhabir ·
  • 953
  • 0
  • 1 dk

Necla İNAN  26.12.2018

Kars Eşrafından Ve Belen Yeni Mahalle Sakinlerinden; Erdemir’den Emekli Atıf İnan’ın Eşi; Gülşah Göktaş Ve Emrah İnan’ın Anneleri; Beyhan Akbaba,Ercan Ve Özcan Aydemir’in Kızkardeşleri;Taner,Özcan,Erkan Ve Koray İnan’ın Yengeleri Necla İNAN Vefat Etmiştir.       

Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Belen Yeni Mahalle Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Ramis GARİPOĞLU           26.12.2018

Uzunmehmet Mahallesi Sakinlerinden; Ereğli Esnaflarından Kuaför Selçuk Garipoğlu,Serap Evirgen Ve Banu Dilaver’in Babaları; Matbaacı Ufuk Dilaver Ve Bilge Garipoğlu’nun Kayınpederleri;Binnaz Işık’ın Kardeşi; Yılmaz,Tayfun,Necla,Leyla Ve Işık’ın Dayıları Ramis GARİPOĞLU Vefat Etmiştir      .

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Uzunmehmet Mahallesi Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

1 tepki

Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.

Sıradaki haber İTFAİYE ARACI KAZA YAPTI !. İTFAİYE ARACI KAZA YAPTI !.Asayiş1.408

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.