Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ...

EREÄžLÄ°'DE BUGÃœN KAYBETTÄ°KLERÄ°MÄ°Z...

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Nigar KOÇ

Kışla Mahallesi Sakinlerinden; Esra,Elif Ve TuÄŸba’nın Anneleri; Servet Aksoy Ve Fırat Ziyansız’ın Kayınvalideleri; Nevzat Zafrak’ın Ablası; Ceyda, Beyza, Yasin ve Belediyemiz Ä°ÅŸletme Ve Ä°ÅŸtirakler Müdürü Cem Koç’un Teyzeleri; Belediyemiz Fen Ä°ÅŸleri Personellerinden Nevzat Koç Ve Belediyemiz Eski Meclis Ãœyelerinden Ä°smet Koç’un Yengeleri; Temel Koç’un EÅŸi Nigar KOÇ Vefat EtmiÅŸtir.

Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Kışla Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Kışla Mahallesi Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Cemal AKDOÄžAN

Çevlük Köyü Sakinlerinden; YaÅŸare AkdoÄŸan’ın EÅŸi; Taner,Åžener,Rıza Ve Recep AkdoÄŸan’ın Babaları Cemal AKDOÄžAN Vefat EtmiÅŸtir.

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Çevlük Köyünde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Köy  Mezarlığında TopraÄŸa Verilecektir.

Mustafa  TATAR 

Kdz.EreÄŸli Ssk Hastanesi Eski Doktorlarından; Eda Ve Kaan Tatar’ın Babaları ; Sevim Tatar’ın EÅŸi; Ankara Zübeyde Hanım Kadın DoÄŸum Hastanesi BaÅŸhekim Yardımcısı Opr. Dr.Mustafa  TATAR Vefat EtmiÅŸtir.      Merhumun Cenazesi Öğle Namazına Müteakip Ankara Hacı Bayram Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Ankara Gölbaşı Mezarlığında TopraÄŸa Verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
üzgün5
hayran1
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Murat Duyar

06 Kasım 2018 - 12:10

Allah rahmet eylesin Mekanları cennet olsun. Rahmetle Anıyorum.

Bozkurt Halit

06 Kasım 2018 - 12:10

ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah RABBİM geride kalanlarina sabirlar ihsan eylesin

Yorum Yazın

Canlı Radyo