20 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ'DE BUGÜN 4 KİŞİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Emekli Öğretmen Barbaros Çırpan`ında aralarında bulundu 4 kişi hayatını kaybetti.

Gündem 1 yıl 3 ay 11 gün 8 saat 44 dakika önce 5422

Haberi Paylaşın

Ereğli eşrafından merhum Hüseyin ve Zekiye Çırpan’ın oğulları; Bülent Çırpan ve Makbule Pasiner’in kardeşleri ; Merhume Jale Fota’nın ağabeyi; Canran Çırpan’ın babası emekli Öğretmen Barbaros ÇIRPAN vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün Cuma Namazına müteakip Bozhane Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kestaneci mezarlığında toprağa verilecektir.

Ereğli eşrafından Hacı Mehmet Köse Ve Zeliha Köse’nin oğulları; Kemal, Cemal , Saliha ve Yasemin Köse’nin ağabeyleri; Sevil Köse’nin eşi; Muhammet Ali,Mehmet Akif,Serhat ve Egemen Köse’nin babaları Ali Rıza KÖSE Vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün İkindi namazına müteakip Hatip Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

Kırmacı Mahallesi Çeştepe sakinlerinden; Merhum Hasan,Merhum Hüseyin,Merhume Altun, Merhume Saadet ve Mehmet Yüksel’in kardeşleri; Nuran Yüksel’in eşi; Şehrimiz esnaflarından Nur-Et Sahibi Sezgin Yüksel Ve Sezai Yüksel’in babaları; merhum Kubilay,Ayşegül,İlkay ve Ahmetcan Yüksel’in dedeleri Ahmet YÜKSEL vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün Cuma namazına Müteakip Bozhane Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Çeştepe aile mezarlığında toprağa verilecektir.

Göktepe Mahallesi sakinlerinden, Merhum Rahmi Demiray ve Emine Demiray’ın kızları; İsa Demiray’ın Kız kardeşi; Yunus, Rahmi Ve Esra’nın halaları Nermin DEMİRAY vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi bugün Cuma namazına Müteakip Göktepe Mahallesi Yalı camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Göktepe mezarlığında toprağa verilecektir.

Gündem

SON GÖREV

Gündem

TAKLA ATTI !

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 22 saat 4 dakika önce TRAFİK POLİSİNİ BÖYLE EZDİ !
6 gün 22 saat 59 dakika önce İNTİHAR GİRİŞİMİ !
4 gün 2 saat 26 dakika önce 2 KİŞİYE 30 YIL !.
4 gün 17 saat 22 dakika önce FACİADAN DÖNÜLDÜ !
2 gün 21 saat 37 dakika önce BALI'DA KAZA ; 2'Sİ AĞIR 3 YARALI !
1 gün 3 dakika önce BALI'DAKİ KAZADAN ACI HABER !
4 gün 17 saat 6 dakika önce TAKLA ATTI !
3 gün 25 dakika önce BAĞLANTI YOLU YAPILIYOR !
1 gün 23 saat 32 dakika önce DAHA MODERN VE KULLANIŞLI OLACAK !