Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BİR VAKA DAHA !.

EREÄžLÄ°'DE BÄ°R VAKA DAHA !.

Ereğli`de Covid -19`a yakalanan berber, kendisine traş olmaya gelen müşterilerini çektiği video ile uyardı.


Kdz.EreÄŸli’de berber olan Harun Åžirin, covid-19’a yakalandığını çektiÄŸi bir videoyla duyurdu. Müşterilerini uyaran Åžirin, “2 Hafta önce traÅŸa gelen tüm müşterilerimi uyarıyorum”, dedi..

Kdz.EreÄŸli’de uzun yıllardır berberlik yapan Harun Åžirin, covid-19 serüvenini çektiÄŸi bir video ile kamuoyuna anlattı. Bölgede faaliyet gösteren özel hastanelere sitem eden Åžirin; “2 hastaneye gittim. Ä°kisi de soÄŸuk algınlığı tedavisi uyguladı. Ama bir türlü iyileÅŸemedim. Tomografi’de hasta olduÄŸum ortaya çıktı”, dedi.

 Harun Åžirin, “2 Hafta önce berbere gelen tüm müşterilerime sesleniyorum. EÄŸer öksürük, boÄŸaz yanması, halsizlik, ishal gibi ÅŸikayetleriniz varsa, hemen en yakın hastaneye gidip, test yaptırmanızı rica ediyorum.”ifadelerini de kullandı.

 

 

EREÄžLÄ°'DE BÄ°R VAKA DAHA !.

Ereğli`de Covid -19`a yakalanan berber, kendisine traş olmaya gelen müşterilerini çektiği video ile uyardı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
ismail dikici

27 AÄŸustos 2020 - 14:02

çok gecmiş olsun

Hamit AKYÃœZ

25 AÄŸustos 2020 - 22:57

Çok Geçmiş olsun En Kısa sürede sağlığına Kuavuşursun İnşallah abi

Cansu Kurtal

25 AÄŸustos 2020 - 15:29

Cok korkuyorum

Doktor anadolu

24 AÄŸustos 2020 - 22:42

1. Olarak hasta 15 Ağustosta Anadolu Hastanesi Acil servise başvurmuş. Çekilen akciğer filminde net bir bilgi saptanmadigi için ilaç yazılmış ancak kendisine göğüş hastalıkları polikliniğine başvurması gerektiği anlatılmış. Ancak hasta polikliniğe başvurmamış. 2. Kez 23 Agustos ta yeniden aynı şikayetler ile gelince hastaya BT çekilmiş. Tomografide covid uyumlu bulguları olan hasta ilçemiz pandemi hastanesi olan Devlet Hastanesine 112 ile sevk edilmiş. Resmî kaynaklarda ki Covid algoritması bu hastaya harfiyen uygulanmış. Bilgilerinize sunulur.

Yorum Yazın

Canlı Radyo