Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BEYAZ DENİZ !.

EREÄžLÄ°'DE BEYAZ DENÄ°Z !.

Bozhane`de deniz üzerini etrafa kokuda yayan beyaz tabaka kapladı..


Bozhanede deniz üzerini  etrafa kokuda yayan beyaz tabaka kapladı.

YaÅŸanan  olumsuzluÄŸun, Karadeniz’de hamsinin bollaÅŸması sonrasında gübrelik hamsilerin liman içinde öğütülmesi. sonrasında  ortaya çıkan hamsilerin yağı olduÄŸu öğrenildi.

Gübrelik hale gelen hamsilerin ise daha sonra TIR’larla ilçe dışına sevk edildikleri ifade edildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın31
şaşkın20
gülücük7
üzgün4
hayran1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Bir vatandaÅŸ

01 Aralık 2020 - 17:47

Düpedüz katliamdır geleceğin yok edilmesidir yanlıştır doğru hiçbir yanı yoktur denize dökülen pisliği bir yana bu iş satılamayacak küçücük yavru balığın yok edilmesidir tüm balıkların beslendiği bir türün yok edilmesi denizdeki tüm yaşamı etkileyecektir küçük balık yoksa büyük balık da yok kısacası hiç bir şey yok ama bu durum ekmek parası diye milleti kandıran para babalarının umrumda değil onlara göre inceldiği yerden kopsun buna devletin el atması elzemdir.

sağlık çalışanı

01 Aralık 2020 - 13:27

biz yazın yüzerken orada burası limanı içi yüzmek yasak diyen sahil güvenlik nerdesiniz nerelerdesiniz yüzücüyü sudan çıkartırken görevimizi yapıyoruz hani şimdi niye yapmıyon adamlar bütün pisliğini denize döküyo kimsede tık yok herkez sus pus ama bir kişi yüzerken hemen gel denizden çıkart yetkiler uyuyo uyuyo mışıl mışıl uyuyun anca sahilde maskesini çenesine indirdi diye garibana ceza kesin o pisliği görmezden gelin helal size böyle devam ..

Babasının oğlu

30 Kasım 2020 - 20:23

İyide kardeşim bu neden denize dökülüyor yokmu bunun başka bir yolu.

Yorum Yazın

Canlı Radyo