Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BAHAR TEMİZLİĞİ !

EREĞLİ'DE BAHAR TEMİZLİĞİ !

Kdz. Ereğli Belediyesi, kent genelindeki 31 mahallede Bahar temizliğine başladı.


Kdz. Ereğli Belediyesi, kent genelindeki 31 mahallede bulunan park, yeşil alan, kaldırım ve refüjlerde bahar temizliğine başladı. 4 ayrı tırpan ekibi mahallelerde, 2 ayrı ekip de mezarlıklarda tırpan yapıyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda, refüjlerde, cadde ve sokaklarda bahar temizliğine başladı.

Temizlik Ä°ÅŸleri Müdürü Sezgin OkumuÅŸ, Park ve Bahçeler Birimi’nde kurulan 4 ayrı tırpan ekibinin mahallelerde ve ara sokaklarda çalışmalarına baÅŸladığını belirterek; “31 mahallede planlanan program dahilinde temizlik çalışmasını yürütüyoruz. ArkadaÅŸlarımız özellikle park halindeki araçların zarar görmemesi için tedbirli bir ÅŸekilde çalışmalarını yürütüyorlar. Sahil bölgesinde de mevsime yönelik çalışmalarımız var” dedi.

Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesinde kurulan 2 ayrı tırpan ekibi de ÅŸehir genelindeki mezarlıklarda temizlik çalışmasını yürütüyor. Mezarlıklar Müdürü Tayfun Özcan, ilçedeki 56 mezarlıkta çalışma planlandığını belirterek; “Ekiplerimiz ÅŸuan Balı Mezarlığını temizliyor. Åžuana kadar 53 mezarlık temizlendi. Son olarak Kestaneci ve Åžehir mezarlığıyla temizlik çalışmalarımızı tamamlayacağız” diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo