Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE 5 CAN KAYBI !.

EREĞLİ'DE  5 CAN KAYBI !.

Ereğli`nin 5 ayrı mahallesinden 5 acı haber geldi.Cenazeler bugün toprağa verilecek.


Elmatepe mahallesi esnaflarından; Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Erdoğan’ın Babası Nalburcu Recep Ali ERDOĞAN vefat etmiştir.

 

Köseler Mahallesi sakinlerinden; merhum Muzaffer Ersoy’un eşi; Saniye Ersoy, ve Fatma Yavuz’un ablaları; Yaşar, Emine, Gül, Aygül, Aynur, Gülhan Fidan ve Türkan’ın anneleri  Halide ERSOY vefat etmiştir.

 

Bağlık Mahallesi sakinlerinden; Mahinur Toker’in eşi; Evrim Toker’in babası; İlhan Toker’in kardeşi; Ali ve Mustafa Toker’in amcaları; Su Tesisatçısı esnaflarından Mehmet TOKER vefat etmiştir.

 

Sarıkokmaz Mahallesi  Aktaş Kıracı Sokak sakinlerinden; Merhum Cafer ve Merhume Ayşe Sezgin’in kızları; Merhum Nazim ve Nazmiye Candan’ın gelinleri; İsmail ve İbrahim Sezgin’in ablaları; Ayhan, Aydın ve Orhan Candan’ın anneleri; Erdemir’den Emekli İbrahim Candan’ın yengesi ; merhum Cevdet Candan’ın eşi; Almanyalı Emine CANDAN vefat etmiştir.

 

Akarca Mahallesi sakinlerinden ; merhum Hacı İsmail Demiray’ın eşi, sanayi Eşrafından merhum Makasçı Mehmet Ali Usta ve Merhume Hayriye hanımın kızları; Ereğli Belediyesinden  emekli Hasan Ürkmez’in ablası; Hacer Yener’in kızkardeşi; Belediye Personellerinden Seyit Ali Demiray ve Nagehan Akgül’ün anneleri; Mustafa  Demiray, Ahmet Demiray ve Kadriye Emir’in analıkları;  Hacı Fahriye DEMİRAY vefat etmiştir.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün2
gülücük1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo