Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLi'DE 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI !

EREĞLi'DE 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI !

Ereğli`de bir uyuşturucu operasyonu daha.4 kişi gözaltında..


Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü NARKOTİK suçlarla mücadele büro amirliği ekiplerince düzenlenen uygulamalarda uyuşturucu madde ele geçirildiği bildirildi.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada EreÄŸli'de  Narkotik Madde satışı yapan, temin eden ve kullanan ÅŸahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalarda;  Orhanlar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde kontrol edilen B.A. isimli ÅŸahsın yapılan üst aramasında 15 gram esrar maddesi ele geçirilmiÅŸ olup, konuyla ilgili B.A. ve M.Ç.Ö isimli ÅŸahıslara UyuÅŸturucu Madde Kullanmak suçundan adli iÅŸlem yapılmıştır.

İlçemiz Müftü Mahallesi Devrim Bulvarı üzerinde park halindeki bir araçta kontrol edilen İ.O. isimli şahıstan 1 gram metamfetamin maddesi, kullanılması ve satılması reçeteye bağlı sentetik ecza ürünü 14 adet Lyrica hap ve 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiş olup, şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapılmıştır.

Muammer Aksoy Caddesi üzerinde kontrol edilen bir araçta bulunan Y.K ve M.A isimli şahıslardan 1.5 gram esrar maddesi, kullanılması ve satılması reçeteye bağlı sentetik ecza ürünü 9 adet Lyrica hap, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiş olup, şahıslar hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapılmıştır.

Ayrıca Y.K isimli ÅŸahsın 1 suçtan, M.A. isimli ÅŸahsın da 3 suçtan dolayı aranma kayıtları olduÄŸu tespit edilmiÅŸtir” denildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo