Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

3 GÜN ARAYLA !.

3 GÜN ARAYLA !.

Ereğli`de Korona virüs baba ve oğlundan sonra 3 gün arayla karı-kocayı da hayattan kopardı.


Ereğli’de Korona Virüs kaynaklı can kayıpları sürüyor.

Kdz.Ereğli Belediyesinden 1 ay önce emekli olan İtfaiye personeli 56 yaşındaki Şükrü Yumurtaş ve Korona Virüs tedavisi gören babası Şükrü Yumurtaş’ın 4 gün arayla hayatını kaybettiği Ereğli’de bu kez de 3 gün arayla karı-koca hayatını kaybetti.

İlçenin Köseler Mahallesinde ikamet eden ve bir süredir Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi görürken yaşama veda eden 82 yaşındaki Ayşe Çelik’in ardından aynı hastanede tedavi gören 84 yaşındaki eşi Şaban Çelik’te dün hayatını kaybetti.

Şaban Çelik’in cenazesi 3 gün önce hayatını kaybeden Köseler Mahallesindeki eşinin kabrinin yanına defnedildi. 

Köseler Mahalle Muhtarı Saip Erarslan, hayatını kaybeden Ayşe Çelik, Şaban Çelik çiftinin mahallelerinde sevilen insanlar olduğunu, aşılarını yaptırmalarına rağmen yaşamlarını yitirdiğini söyledi.

Saip Erarslan yaptığı konuşmasında “3 gün önce Hacı Ayşe Çelik abla öldü. Ona çok üzüldük. 3 gün sonrada bu olay vuku buldu. Bugün de beyi Hacı Şaban Çelik Ağabeyimizi defnettik. Devlet büyüklerimiz sürekli olarak bizleri aşı olmamız yönünde uyarıyorlar. Hayatlarını kaybeden Ayşe Çelik ve Şaban Çelik ağabeyimiz aşılarını olmuşlardı. Bizler mahallemizde sürekli olarak vatandaşlarımıza aşı olmaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Sürekli vatandaşlarımıza deklere ediyoruz” dedi.

Öte yandan Ayşe ve  Şaban Çelik çiftinin 58 yaşındaki çocukları Halil Çelik’in de Korona virüse yakalandığı ve Devlet Hastanesinde tedavi gördüğü durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bu arada ilçede son 3 günde yaşanan 5 vefatla Ekim ayı içinde hayatını kaybedenlerin sayısı 29’a  yükselirken,Ekim,  henüz ay bitmeden son 4 ayın en çok vefat yaşanan ayı oldu. Ereğli’de sürecin başından bu yana Korona Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise 349’a yükseldi.

 

3 GÜN ARAYLA !.

Ereğli`de Korona virüs baba ve oğlundan sonra 3 gün arayla karı-kocayı da hayattan kopardı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün2
gülücük1
şaşkın1
kızgın1
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Kerem aydın

22 Ekim 2021 - 21:54

Allah rahmet eylesin..rnrnil hifzissihha kurulunun acilen toplanip zonguldak ta okulları 1 ay sureyle kapatması lazım. Vakaların yüzde 90 ı okul kaynaklı. 8 saat 30 ogrenci 20 metrekarede aynı ortamda. Kimse birbirini kandırmasin bu kalabalikla tedbir vs hikaye.. bulaş engellenemez.

Yorum Yazın

Canlı Radyo