Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

2 KAZA 3 YARALI !.

2 KAZA 3 YARALI !.

Ereğli’de meydana iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.


EreÄŸli’de meydana gelen trafik kazasında bir kiÅŸi yaralandı.

Olay ilçeye bağlı Bağlık Mahallesinde meydana geldi.

 Alınan bilgilere göre Emre Ç. (32) idaresinde ki 67 ABJ 009 plakalı motosiklet, sürücüsünün kavÅŸaÄŸa girdiÄŸi sırada direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

 Kazada yaralanan sürücü Emre Ç. (38) için çevrede ki vatandaÅŸlar tarafından 112 saÄŸlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine kısa sürede gelen saÄŸlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Özel Echomar Hastanesine kaldırdı. Yaralının saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu öğrenildi.

 Polis kaza ile ilgili soruÅŸturma baÅŸlattı.

İlçe de ikinci kaza saat 14.00 sularında Uzunmehmet Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Y.D. nin kullandığı 67 AAD 006 plakalı otomobil önündeki S.A. nın kullandığı 67 LR 596 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile S.A. nın kullandığı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yolda yürüyen 23 yaşındaki İ.A. ya çarptı. Kazada İ.A. ile birlikte Y.D. nin aracında yolcu olarak bulunan K.D. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

2 KAZA 3 YARALI !.

Ereğli’de meydana iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
şaşkın1
üzgün1
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo