Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE 12 VAKA VAR 1 SONUÇ POZİTİF!.

EREĞLİ'DE 12 VAKA VAR  1 SONUÇ POZİTİF!.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu,Ereğli`de 13 vaka bulunduğunu ve bir sonucun pozitif çıktığını açıkladı.


Ä°lçe Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, EreÄŸli’de Koronavirüs şüphesiyle tedavi göre  12 vaka bulunduÄŸunu ve 1 vakanın sonuçlarının pozitif çıktığını diÄŸerlerinin ise sonuçlarının beklendiÄŸini açıkladı.

Telefon ile görüştüğümüz EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, gözlem altında tutulan hastalardan bir tanesinin yapılan testinin pozitif çıktığını ifade etti. 12 hastanın da sonuçlarının beklendiÄŸini ifade eden EreÄŸli Kaymakamı ÇorumluoÄŸlu “12 vakamızın sonuçları beklenirken, bir vatandaşımızın ise sonucu pozitif çıktı.

VatandaÅŸlarımızın evlerinden çıkmaması gerektiÄŸini her defasında belirtiyoruz. Bu konuda da son günlerde vatandaÅŸlarımızın evlerinde kaldığını gözlemliyoruz. Halkımızın mutlaka kurallara riayet etmesi gerekiyor. Uyarıları dinleyip evlerinden çıkmaması gerekiyor. Biz her noktada gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bugün olduÄŸu gibi bundan sonrada kamuoyuna gerkeli açıklamaları yapacağız” dedi.

KAYMAKAMLIK'TAN VÄ°DEOLU MESAJ

EREĞLİ'DE 12 VAKA VAR 1 SONUÇ POZİTİF!.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu,Ereğli`de 13 vaka bulunduğunu ve bir sonucun pozitif çıktığını açıkladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün118
şaşkın25
kızgın16
gülücük8
hayran5
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
HACI MEHMET ARSLAN

30 Mart 2020 - 14:39

EVDE KALALIMDA BİZİM ÖDEMELERİMİZİ KİM YAPACAK KİMLER BİZLERDEN ALACAĞINI ERTELER DEVLETİM ÇALIŞAMADIĞIMIZ HALDE SİGORTA VE BAĞKUR. KULLANMIŞ OLDUĞUMUZ KREDİLERİMİZ VE SENETLERİMİZİ NASIL ÖDİYECEZ TİCARET FALİYETİ GÖSTEREN TÜM KİŞİLER SIKINTIDA BUNU BİLMENİZ GEREK VE EVDEN ÇIKMAYIN DİYORSUNUZ NASIL OLACAK BU İŞ BİRİLERİ BANA AÇIKLASIN

Nermin Karınsız

29 Mart 2020 - 06:19

Vaka demek zaten pozitif demek degil mi?

Mustafa HoÅŸoÄŸlu

28 Mart 2020 - 21:13

Yandık arkadaşlar

Yorum Yazın

Canlı Radyo