15 o C Kdz. Ereğli

Ereğli Çocuk ve Gençlik Meclisi seçimleri

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çalışmaları yürütülen 2017-2018 Çocuk ve Gençlik Meclisi başkanlık seçimleri gerçekleştirildi.

Eğitim 6 yıl 5 ay 15 gün 20 saat 52 dakika önce 1240

Haberi Paylaşın

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından yaptığı konuşmada, bilgi çağının ötesinde icatlar çağına gelindiğini söyledi. Gençlerin donanımlı, bilgili ve özgüvenli olmaları yönünde tavsiyede bulunan Uysal, şöyle dedi:
Önemli öğütler…
“Özgüvenli olabilmeniz için çok donanımlı ve bilgili olmanız lazım. Ne kadar çok bilgili bir toplum olursak o kadar çok geleceğimiz aydınlık olur. Bu yüzden sizlerin eğitimi çok önemli. Birincisi muhakkak özgün bir üniversite bitirin. Bu bir kere olmazsa olmaz. İkincisi bir tane yabancı diliniz muhakkak olsun. Mümkünse ikinci diliniz olsun. Artık dünya çok küçüldü makaleye, yayınlara, akademik çalışmalara ulaşmak çok kolay ancak bunu gezinebilmeniz için yabancı dilinizin çok iyi olması lazım. Benim öğretmenlerimize de önerim şu; bu çocuklarımızı yabancı dillere yatkın hale getirelim, bir ya da iki tane yabancı dil öğrenmek zorunda olduklarını hissetsinler."
YİĞİT ve MELEK oldu
Uysal’ın konuşmasının ardından ilk önce çocuk meclisi için seçim yapıldı. 15 adayın olduğu seçimin sonucunda Yiğit Eren Sönmez çocuk meclisinin başkanı seçildi. Gençlik Meclisi için yapılan seçimlerin sonucunda ise Melek Cıvak başkan olarak seçildi.

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 3 saat 11 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 4 saat 23 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 22 saat 28 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 22 saat 2 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
4 gün 19 saat 41 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 16 saat 17 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
1 gün 2 saat 45 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
4 gün 24 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 20 saat 33 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
6 gün 1 saat 31 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !