Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli Çocuk ve Gençlik Meclisi seçimleri

Ereğli Çocuk ve Gençlik Meclisi seçimleri

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Belediyesi ve Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlüğü tarafından çalışmaları yürütülen 2017-2018 Çocuk ve Gençlik Meclisi baÅŸkanlık seçimleri gerçekleÅŸtirildi.


EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda saygı duruÅŸunda bulunulması ve Ä°stiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından yaptığı konuÅŸmada, bilgi çağının ötesinde icatlar çağına gelindiÄŸini söyledi. Gençlerin donanımlı, bilgili ve özgüvenli olmaları yönünde tavsiyede bulunan Uysal, şöyle dedi:
Önemli öğütler…
“Özgüvenli olabilmeniz için çok donanımlı ve bilgili olmanız lazım. Ne kadar çok bilgili bir toplum olursak o kadar çok geleceÄŸimiz aydınlık olur. Bu yüzden sizlerin eÄŸitimi çok önemli. Birincisi muhakkak özgün bir üniversite bitirin. Bu bir kere olmazsa olmaz. Ä°kincisi bir tane yabancı diliniz muhakkak olsun. Mümkünse ikinci diliniz olsun. Artık dünya çok küçüldü makaleye, yayınlara, akademik çalışmalara ulaÅŸmak çok kolay ancak bunu gezinebilmeniz için yabancı dilinizin çok iyi olması lazım. Benim öğretmenlerimize de önerim ÅŸu; bu çocuklarımızı yabancı dillere yatkın hale getirelim, bir ya da iki tane yabancı dil öğrenmek zorunda olduklarını hissetsinler."
YİĞİT ve MELEK oldu
Uysal’ın konuÅŸmasının ardından ilk önce çocuk meclisi için seçim yapıldı. 15 adayın olduÄŸu seçimin sonucunda YiÄŸit Eren Sönmez çocuk meclisinin baÅŸkanı seçildi. Gençlik Meclisi için yapılan seçimlerin sonucunda ise Melek Cıvak baÅŸkan olarak seçildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo