22 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ CHP 'DE KONGREYE DOĞRU

Ali Kocamanoğlu, CHP İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Gündem 1 yıl 1 ay 20 gün 19 dakika önce 787

Haberi Paylaşın

Ereğli Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkan Yardımcısı Ali Kocamanoğlu, “CHP 38. Olağan İlçe Genel Kurulunda İlçe Başkanlığına CHP Delegesinin teveccühü ile adayım” dedi.

Kocamanoğlu’nun Parti binasında gerçekleştirdiği Başkan adaylığı açıklama toplantısına, kalabalık partilinin katıldığı gözlendi.

Kocamanoğlu’nun kapıda karşıladığı delege ve partililerin bazıları ise salonun dolması nedeniyle dışarıda kaldı.

CHP’li olmanın “Aydın, örnek, mücadeleci, demokrasi” olduğunu belirten Kocamanoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

DESTEKLERE TEŞEKKÜR ETTİ

“Çünkü biz mücadele azmimizi; Savaş meydanlarında kurulmuş Atatürk milliyetçiliğini ilke edinmiş Türkiye sevdalısı devrimci kuva-i milliye ruhunu taşıyan Cumhuriyet Halk Partisi ilkelerinden almaktayız. Yaklaşık 4 yıldan beri ilçe örgütümüzde İlçe Başkan Yardımcılığı, İlçe Eğitim Sekreterliği ve Parti Okulu Eğitmenliği yapmaktayım. Görevlerim gereği hemen hemen hepinizle mahalle ve öbek çalışmalarında olsun, sandık sorumluluğu ve sandık güvenliği eğitimi sebebi ile olsun çok defa görüş alışverişinde bulundum. Bu süreçlerde de verdiğiniz destek için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Gençlik yıllarımda aldığım siyasi kültürümü daha da geliştirerek atalarımdan bana miras çocuklarıma emanet taşıdığım partimin İlçe Başkanı adayı olarak karşınızdayım.

NEDEN ADAY OLDU?

Kocamanoğlu, İlçe başkanlığına aday olmasının gerekçelerini sıralarken; örgütlenme çalışmalarına hız vermek, toplumun bütün kesimlerine ulaşmak, bölge sorunlarının sözcüsü olmak, çiftçi-dar gelirli-küçük üretici-esnafın tercümanı olmak, ilçenin daha yaşanır bir kent olması için çabalamak, yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşlarının ve kentin menfaatleri doğrultusunda seslerini duyurabilmek maddelerini söyledi.

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"

CHP’li olmanın sorumluluğunu taşıdığını ifade eden Kocamanoğlu şunları kaydetti:

“Liyakati emeği öne çıkartacak bir anlayışla ötekisi olmayan bir örgütün var olması için arkadaşlarımla hep birlikte çalışacağız. Günümüzde eski yöntem ve usullerle siyaset yapmak artık mümkün değildir. Örgütümüz; Atatürk ilke ve devrimlerini özümsemiş ideolojimize bağlı iktidar mücadelesine canla başla katkı sunacak temsilciler istiyor. Bunun için parti bilincini almış eğitimli donanımlı kadrolar gerekiyor. Toplum artık siyasetçilerden konuşmak, mazeret üretmek, karşıtlık üzerinden algı yaratmak değil var olan sorunlar üzerinden çözüm üretmelerini beklemektedir. Çünkü siyaset toplumun sorunlarına yönelik çözüm üretme sanatıdır. Çünkü Siyaset; Sosyolojinin temel kaynaklarından biridir. Günümüz Sosyolojisinin sorunlarını anlamak, yeni açılımlar yapmaktan geçer.”

"DELEGENİN TEVECCÜHÜ İLE ADAYIM”

6 Ağustos 2023 Pazar günü yapılacak kongrede delege iradesine ipotek konulamayacağını savunan Kocamanoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Kişilerin ve isimlerin seçimini değil partimizi ve ilçe örgütümüzü daha aydınlık yarınlara taşıyacak; liyakatli ve çağdaş düşünceye sahip kadroların seçimini yapacağız. Emeğin en yüce değer olduğuna inanan CHP delegesi haktan, hukuktan, adaletten, emekten ve Aydınlık Türkiye’den yana tercihini yapacaktır. Buna inancımız tamdır. Çünkü bizler otel lobilerinde değil savaş meydanlarında kurulmuş CHP delegesinin iradesine kimsenin ipotek koyamayacağına inanıyoruz. Bu nedenle tecrübem, birikimim ile 6 Ağustos 2023 Pazar Günü yapılacak CHP 38. Olağan İlçe Genel Kurulunda İlçe Başkanlığına CHP Delegesinin teveccühü ile adayım.”

Bazı sivil Toplum Kuruluş başkan ve temsilcilerinin de izlediği toplantıda, Kocamanoğlu’nun konuşması alkışlandı.

Gündem

SON GÖREV

Gündem

TAKLA ATTI !

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 18 saat 56 dakika önce TRAFİK POLİSİNİ BÖYLE EZDİ !
6 gün 19 saat 51 dakika önce İNTİHAR GİRİŞİMİ !
3 gün 23 saat 18 dakika önce 2 KİŞİYE 30 YIL !.
4 gün 14 saat 14 dakika önce FACİADAN DÖNÜLDÜ !
2 gün 18 saat 29 dakika önce BALI'DA KAZA ; 2'Sİ AĞIR 3 YARALI !
20 saat 55 dakika önce BALI'DAKİ KAZADAN ACI HABER !
4 gün 13 saat 58 dakika önce TAKLA ATTI !
2 gün 21 saat 17 dakika önce BAĞLANTI YOLU YAPILIYOR !
1 gün 20 saat 24 dakika önce DAHA MODERN VE KULLANIŞLI OLACAK !