Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ BU VİDANJÖRÜ KONUŞUYOR !.

EREĞLİ BU VİDANJÖRÜ KONUŞUYOR !.

Dün tek bir kalemden çıkarak basına yayılan “Erdemir Göztepe lojmanlarına Ereğli Belediyesi’nden değil, Alaplı’dan vidanjör geldi.” şeklindeki haberlerin maksatlı olarak yayıldığı ortaya çıktı.


Haberlerde yer alan “Kdz. Ereğli Belediyesi yetkilileri vidanjör aracıyla ilgili Erdemir’in kendilerinden her hangi bir talepte bulunmadığını belirttiler.” cümlesinin aksine bünyesinde bulunan vidanjör aracı arıza yapan Erdemir’in söz konusu vidanjörle ilgili talebini 10 gün önce Ereğli Belediyesi’ne  ilettiği, belediyenin ilgili Müdürlüğe  iletilen ve belli aralıklarla tekrarlanan talebi “Belediye Başkanımıza sormamız lazım “ diyerek uzun süre beklettiği ve aradan geçen 10 günde Erdemir’e geri dönüş yapılmadığı öğrenildi.

Erdemir’’in bu gelişme üzerine Alaplı Belediyesi’nden vidanjör talebinde bulunduğu ve Başkan Nuri Tekin’in talimatı ile vidanjörün Erdemir lojmanlarına aynı gün gönderildiği belirtildi.

Bu gelişmelere rağmen söz konusu haberlerin Ereğli Belediyesi tarafından basına dolaylı yollarla gönderilip hem Ereğli hem de Alaplı basınının haberi ısrarla yayınlamasını istenmesi şaşkınlık yarattı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
şaşkın3
hayran1
üzgün1
kızgın1
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sertan Aydemir

15 Ocak 2020 - 09:25

Akçakoca belediyesinden isteseydi..

Mekke imamı

15 Ocak 2020 - 08:44

Koltuklar size hizmet için verildi.insanlara hizmet edin kurumlarla inatlaşacağımıza.kul hakkına giriyorsunuz,uyarayım satın başkanım

Hakkı bilen

14 Ocak 2020 - 21:42

Başkanın inadı insanları mağdur ediyor farkında değil

Hatipli adem

14 Ocak 2020 - 18:36

Bir ararım iki ararım üçü aramam başıöın çaresine bakarım.Adamlar 10 gün beklemiş napsalardı b.k bassın heryeri diyemi bekleselerdi.ayıp etmiş ereğli belediyesi

Belen belen

14 Ocak 2020 - 17:49

Yaaa yok aramadı yok sormadı 10 gün aranmış ya ne yapacaktı koskoca kurum şimdi yuvarla gitsin at çamuru izi kalsın

Yorum Yazın

Canlı Radyo