Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA 4 İMZA

EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA 4 İMZA

Daha önce iç transferde 8, dış transferde 5 oyuncu ile resmi sözleşme imzalayan ve yeni sezon hazırlıklarına dün başlayan Kdz. Ereğli Belediyespor, 4 oyuncuyu daha renklerine bağladı. Eflatun beyazlılar daha önce ön anlaşma yaptığı iki oyuncunun yanı sıra, orta saha ve forvet mevkilerine de takviye yaptı.

Kdz. Ereğli Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları sabah ve akşam idmanları ile sürerken, daha önce ön anlaşma yapılan ve dün itibari ile takımla birlikte çalışmalara başlayan Kaptan D.Ç Soğuksu Yenicespor’lu 1994 doğumlu forvet Alihan Tezel ve Afyon Afjetspor’dan transfer edilen 1985 doğumlu stoper Varol Kamsız resmi imzaları attı.

Kdz. Ereğli Belediyespor ayrıca Afyon Afjetspor’dan 1990 doğumlu santrafor Hakan Demir ve Bornova 1881 Spor’dan 1986 doğumlu orta saha oyuncusu Fatih Tüfek ile de kesin olarak anlaştı. Bu iki oyuncu da yeni takımlarıyla akşam idmanına çıktı.

Oyuncular, Ereğli Belediyespor As Başkanları Alptekin Dursun ve Hasan Hüseyin Sağlam, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Öztürk, Alt Yapı Sorumlusu İsmail Aydın ve Salon Sporlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağlar ile birlikte objektiflere poz verdi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo