13 o C Kdz. Ereğli

Ereğli Belediyespor:2 – Beşiktaş:0

Ereğlili kızlar, Beşiktaş’ı yendi...

Spor 6 yıl 7 ay 17 gün 7 saat 14 dakika önce 677

Haberi Paylaşın

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Lig temsilcilerinden Karadeniz Ereğli Belediyespor’un, Beşiktaş Jimnastik Kulübü bayan takımını, düzenlenen turnuvada saf dışı bıraktığı bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda 1. eleme turu, 114 kulübün katılımı ile 25 grupta oynanan müsabakalar ile tamamlandı. Gerçekleştirilen grup müsabakalarında ilk sırayı alan takımlar bir üst tura direkt olarak yükselme hakkını elde etti.
BEŞİKTAŞ’I YENDİLER
Şampiyona elemelerinde Beşiktaş’ı Ecenin golleri ile 2-0 mağlup eden Karadeniz Ereğli Belediyespor, hem güçlü rakibini kupanın dışına itti hem de bir turu daha geçti. Ereğli ekibi, Cuma günü Kayseri-Samsun maçının galibi ile çeyrek finale kalma mücadelesi verecek.
ÜST TURA YÜKSELEN TAKIMLAR
Karadeniz Ereğli Belediye Spor, Fomget Gençlik Spor, Dudullu Spor, Hakkari Gücü Spor, Pendik Çamlıkspor, Beşiktaş A.Ş, İlkadım Bld. Yabancılar Pazarı Spor, Konak Belediye Spor, Horozkent Spor, Kayseri Atletik Spor, Rusumat - 4 Gençlik Spor, Nusaybin Gençlik Spor, Konya İdmanyurdu Spor, Ağrı Birlik Spor, Kanalboyu Nilüfer Spor, Şanlıurfa Gençlik Spor, 1207 Antalya Döşemealtı Bld. Spor, Kocaeli Harb-İşspor, Anadolu Yıldızları Spor, Giresun Sanayi Spor, Isparta 32 Gençlik Spor, Denizüstü Spor, Sivas Gazi Lisesi Spor, K.Maraş Anadolu Gençlik Spor ve Denizli Genç Ümitler Spor gruplarında birinci olarak bir üst tura yükselen takımlar oldu.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 14 saat 52 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
6 saat 4 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 10 saat 9 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 9 saat 43 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 7 saat 22 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 3 saat 58 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 14 saat 26 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
8 saat 33 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 8 saat 14 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !