Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZİRVEYE GÖZ KIRPTILAR!.

ZİRVEYE GÖZ KIRPTILAR!.

Geçen hafta deplasmanda Karasuspor engelini aşan Kdz. Ereğli Belediyespor, 5. hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği Sakarya temsilcisi Serdivanspor’u,  Gökhan Kuloğlu ve Mahmut Bektaş golleri ile  2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Puanı 9’a çıkaran eflatun beyazlılar 10 puanlı grup lideri Kocaalispor’u takibi sürdürdü.

BAL Ligi 8.Grupta sahasında 5. haftaya 7 puanla 2.sırada giren  Sakarya temsilcisi Serdivanspor’u konuk eden Kdz.Ereğli Belediyespor, rakibini 2 golle geçti.13.dakikada Gökhan Kuluğlu’nun golü ile 1-0 öne geçen ve devreye de bu golün avantajı ile giren Kdz.Ereğli Belediyespor, 56.dakikada Mahmut Bektaş’ın golü ile farkı 2’ye çıkardı.Konuk ekibin 90+2.dakikada bulduğu gol puan için yeterli olmadı.

Kdz.Ereğli Belediyespor bu galibiyetle puanını 9’a çıkardı.Eflatun beyazlılar önümüzdeki hafta sonu seçim nedeniyle ara verilecek ligde, 8 Kasım Pazar günü  İstanbul’da Paşabahçespor’a konuk olacak.Kdz.Ereğli Belediyespor daha sonra sahasında 7 günde 3 maç oynayacak.

15 Kasım Pazar günü sahasında bir başka İstanbul temsilcisi Leventspor’u konuk edecek Ereğli Belediyespor, 18 Kasım Çarşamba günü de 4.haftanın erteleme maçında Halide Edip Adıvarspor’u ağırlayacak. Eflatun beyazlıların 22 Kasım Pazar günkü konuğu ise Bolu temsilci Yenicağaspor olacak.

 8.GRUP DİĞER SONUÇLAR

 Dikilitaş 2 - 1   Kilimli Bld. 

 Beyköy Bld. 0 – 0 Karasuspor 

 Kocaalispor 1 – 0  Akçakocaspor 

 Leventspor 0 – 1 Paşabahçe

 Vefa 2 – 0 Halide Edip Adıvar SK 

 Yeniçağaspor 0 – 2 Bartınspor 

ZİRVEYE GÖZ KIRPTILAR!.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo