Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KOZLU’DAN PUANLA DÖNDÜLER

KOZLU’DAN PUANLA DÖNDÃœLER

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden ve geçtiÄŸimiz hafta içindeki erteleme maçında deplasmanda KeÅŸan Anafartalar’ı 5-2 maÄŸlup eden Kdz. EreÄŸli Belediyespor, 2.yarının ilk maçında Kozlu deplasmanından 1-1’lik beraberlik ve 1 puanla döndü.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta oynanan Zonguldak derbisinde puanlar paylaşıldı. Ä°kinci yarının ilk haftasında deplasmanda Kozlu Belediyespor’a konuk olan Kdz. EreÄŸli Belediyespor 21.dakikada Yasin’in golü ile 1-0 geriye düştüğü karşılaÅŸmada 45+2’de dakikada Ali Efsat’ın golü ile beraberliÄŸi yakaladı.

PUANLAR PAYLAÅžILDI

Ä°kinci yarıda gol sesinin çıkmadığı karşılaÅŸmada puanlar paylaşıldı. EreÄŸli Belediyespor bu beraberlikle puanını 16’ya çıkardı. Eflatun beyazlılar hafta sonunda Çınarlıspor ile karşılaÅŸacak. Bu karşılaÅŸma EreÄŸli Belediyespor’un cezası nedeniyle tarafsız sahada seyircisiz oynanacak.

Bu arada Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele eden Kdz. EreÄŸli Belediyespor bayan takımı da ikinci yarının ilk maçında deplasmanda lig lideri Konak Belediyespor’a 4-0 maÄŸlup olarak haftayı puansız kapattı.

“Ä°KÄ° TAKIMI DA KUTLUYORUM”

1-1 sona eren Kozlu Belediyespor karşılaÅŸmasını deÄŸerlendiren Kdz. EreÄŸli Belediyespor Antrenörü Taner DemirbaÅŸ, “2 takım da Zonguldak’a yakışan ÅŸekilde centilmence mücadele etti.” dedi. KarşılaÅŸmanın 2 takım içinde önemli olduÄŸuna vurgu yapan DemirbaÅŸ, “ KazanabileceÄŸimiz bir maçtı. Beraberlikte ilerleyen haftalar için umut verdi.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Edirne maçının takımın dengelerini bozduÄŸunu ve 7 maçtır deplasmanda oynadıklarını belirten DemirbaÅŸ, “ Son cezamız Çınarlı maçı, bu maçı da tarafsız sahada ve seyircisiz oynayacağız. Daha iyi yerlere gelmek için çabalıyoruz. “dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo