Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli Belediyespor Doludizgin

EreÄŸli Belediyespor Doludizgin

Kdz. EreÄŸli Belediyespor U17 takımı Türkiye Åžampiyonası’nda yarı finale kalarak  adını son 16 takım arasına yazdırmayı baÅŸarırken, EreÄŸli Belediyespor’lu oyunculardan oluÅŸan Ä°l Karması Bayan Basketbol Takımı’da, Ä°stanbul Avrupa Takımını maÄŸlup ederek Türkiye 3’ncüsü oldu.

U 17 liginde Zonguldak şampiyonu olan Kdz. Ereğli Belediyespor U 17 Futbol Takımı, Bolu Grubu finallerinde de önemli başarılara imza attı. Normal süresi 1-1 biten maçta Zeytinburnu Tepebağ takımını 10-9 mağlup eden Kdz. Ereğli Belediyespor, gruptan şampiyon olarak çıktı ve adını son 16 takım arasına yazdırarak U17 Türkiye Şampiyonası yarı finallerine yükseldi. Şampiyonada yarı final maçlarının tarihi daha sonra açıklanacak.

BASKETBOL’DA TÃœRKÄ°YE 3.SÃœ OLDULAR

Afyonkarahisar’da oynanan Analig Türkiye Åžampiyonası’nda Kdz. EreÄŸli Belediyespor’lu oyunculardan oluÅŸan ve antrenörlüklerini de Kdz. EreÄŸli Belediyespor Antrenörleri Levent Ekici ve Barış Bahadır’ın yaptığı Ä°l Karması Bayan Basketbol Takımı, Galatasaray alt yapısının oluÅŸturduÄŸu Ä°stanbul Avrupa Takımını maÄŸlup ederek Türkiye 3’ncüsü oldu.(

Haber Merkezi )

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo