Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ BELEDİYESPOR DİBE VURDU !.

EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR DÄ°BE VURDU !.

Tarihinin en kötü BAL Ligi sezonunu yaşayan Kdz.Ereğli Belediyespor, Ereğli’de konuk ettiği Haymanaspor karşısında da 1 puanı 90 + 5’de kurtardı.


Sahasında oynadığı 4. maçında 8 puan kaybeden eflatun beyazlılar, 6 puanla düşme hattına geriledi. Maç sonrası taraftarlar Haymana’yı alkışlarken,  2. BaÅŸkan Ä°hsan YazıcıoÄŸlu tepkilerin odağındaki isim oldu.

BAL Ligi 6. Grupta mücadele eden Kdz.EreÄŸli Belediyespor, tarihinin  kötü sezon baÅŸlangıcını yaşıyor.Sezonun 7.haftasında sahasında Ankara temsilcisi Haymanaspor’u konuk eden eflatun beyazlılar 1-0 geriye düştüğü maçta 1 puanı 90+5. dakikada stoper Emre Berkan’ın kafa gölü ile kurtardı. Sahasında Kırıkkale ve Bartın yenilgileri de yaÅŸayan Kdz.EreÄŸli Belediyespor, 7.haftayı 6 puanla henüz puanı bulunmayan Karabük temsilcisi Yaylacık’ın bir basamak üstünde düşme hattında geçti.

Daha önce transfer edilen 7 futbolcu ile yollarını ayıran, hafta içinde de santrafor Ercan Güneri’yi gönderen Eflatun beyazlılar ‘da oynanan kötü futbol taraftarı çileden çıkardı.80.dakikada tribünlerin büyük bir bölümü boÅŸalırken, Kulüp BaÅŸkanı Posbıyık stadı hiçbir yönetici ile konuÅŸmadan terk etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Şota Tarık

05 Kasım 2019 - 09:46

Taraftarlar geçen sezonlarda beraberliklerde isyan edip bağırıp çağırıyordu,şimdi takım maç kazanamıyor beraberliğe seviniyorlar. Taraftar kimden korkuyor acaba .Yönetim istifa

Yavuz Egeli

05 Kasım 2019 - 08:36

Nerde geçen sene Antalyaya kök söktüren takım. Bu futbolcuları nerden bulmuş bunlar

Yavuz Kara

04 Kasım 2019 - 13:28

Kuyumcudan başkan olursa böyle olur. Ereğli Karadeniz de ama bu işler Karadenize benzemez, dalga bir gelir adamı alır götürür.Tıpkı getirdikleri santrafor gibi

67 taraftar

04 Kasım 2019 - 13:15

Bu takımdan birşey olmayacağı belliydi

Yorum Yazın

Canlı Radyo