Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ BELEDİYESPOR'DA KIZILCAHAMAM KAMPINA GİTTİ

EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR'DA KIZILCAHAMAM KAMPINA GÄ°TTÄ°

Ereğli`deki çalışmalarını tamamlayan Ereğli Belediyespor, Kızılcahamam da kampa girdi


2022-2023 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (Bal Ligi) mücadele edecek olan temsilcimiz Kdz.EreÄŸli Belediyespor ilk etap kamp çalışmalarını kendi tesislerinde tamamlayan takım kampa hareket etmeden önce deneyimli Teknik Direktör Ä°smail Aksu; “Oyun mantalitemizi fiziksel gücümüzle birlikte birleÅŸtirip, bu ligin iyi top oynayan, iyi futbol oynayan ama sonuna kadar da mücadeleyi bırakmayan bir takım olmak…“ istediklerini belirterek yeni sezon öncesi deÄŸerlendirmede bulundu.

KDZ.EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR KIZILCAHAMAM’DA KAMPA GÄ°RDÄ°.

2022-2023 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (Bal Ligi) mücadele edecek olan temsilcimiz Kdz.EreÄŸli Belediyespor ilk etap kamp çalışmalarını kendi tesislerinde tamamladı. Sabah Kdz.EreÄŸli Belediyespor Futbolcular, Kışla Spor Tesislerinden hareket ederek Kızıcahamam’a kampa gitti.

KIZILCAHAMAM VE BOLU’DA GÜÇ DEPOLAYACAKLAR

Kdz.EreÄŸli Belediyespor kamp süreci boyunca Kızılcahamam ve Bolu’da kamp yaparak yeni sezona hazırlanacak. Eflatun-Beyazlı ekipte Teknik Direktör Ä°smail Aksu yaptığı açıklamada; “Åžimdi ikinci ÅŸehir dışı kampının ilk etabında geri kalan fiziksel açımızı da kapattıktan sonrada belli taktik çalışmalarına geçeceÄŸiz. Orada 2 tane hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. Ondan sonrada ikinci etap Bolu kampımız var. Orada da bol bol hazırlık maçı yapıp sezona iyi bir giriÅŸ yapmak istiyoruz.’’dedi.

TEKNÄ°K DÄ°REKTÖR AKSU; FÄ°ZÄ°KSEL ÇALIÅžMALARIN YÃœZDE 70’ni BÄ°TÄ°RDÄ°K.

9 AÄŸustos’ta, 2022 – 2023 sezonunu açarak 10 günlük çalışma programı içersinde 16 tane antrenman yapan Kdz.EreÄŸli Belediyespor, kampa gitmeden önce açıklama yapan deneyimli teknik direktör Ä°smail Aksu; “Bu 10 günlük süre zarfında, iyi ve güzel bir süreç oldu. Bu süreçte de öncelikle oyuncu arkadaÅŸlarımız gerçekten EreÄŸli’ye ve bizlere, burada ki çalışanlara kısa sürede adaptasyon saÄŸladı. Amacımız ilk etap da buydu. Hemen o yakınlığı saÄŸlamak, takım içersinde o kaynaÅŸmayı saÄŸlamaktı. Ve biz bunu ilk etap da bunu baÅŸardık. Bununla beraber, fiziksel olarak ilk adaptasyon sürecini tamamladık. Åžuan da takımımız kamp için hazır. Ä°lk etap kamp için Kızılcahamam’a gideceÄŸiz. Orada 1 hafta kalacağız. Bu süre zarfında fiziksel çalışmalarının yüzde 70’ni bitirdik.’’dedi.

TEKNİK DİREKTÖR AKSU; İYİ FUTBOLLA, ŞEHRİ UMUTLANDIRAN BİR TAKIM OLMAK İSTİYORUZ.

Kdz.EreÄŸli Belediyespor’un deneyimli Teknik Direktör Ä°smail Aksu yaptığı açıklamada; “Tabi burada en önemli ÅŸey bir oyun mantalitemiz var. Oyun mantalitemizi fiziksel gücümüzle birlikte birleÅŸtirip, bu ligin iyi top oynayan, iyi futbol oynayan ama sonuna kadar da mücadeleyi bırakmayan ve iyi futbolla, ÅŸehri umutlandıran bir takım olmak istiyoruz. Zaten bu yolda da saÄŸlam adımlar ile ilerliyoruz. Åžuan da herhangi bir problemimiz yok. Çok şükür sakatımız, herhangi bir sıkıntımızda yok. Sadece bize geri kalan ÅŸey çalışmak, çalışmak, çalışmak.

En iyi sonucu bulmak bununla beraber…’’ ifadelerini kullanarak yeni sezon hazırlıkları hakkında kamp öncesi deÄŸerlendirmede bulundu.

EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR'DA KIZILCAHAMAM KAMPINA GÄ°TTÄ°

Ereğli`deki çalışmalarını tamamlayan Ereğli Belediyespor, Kızılcahamam da kampa girdi

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo