Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ BELEDİYESPOR'DA 3 İMZA !

EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR'DA 3 Ä°MZA !

Kdz. Ereğli Belediyespor 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı.


Kdz. EreÄŸli Belediyespor Kulübü, 2023-2024 sezonunda Turkcell Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele edecek olan kadın futbol takımı kadrosuna dahil ettiÄŸi 3 oyuncu için imza töreni düzenledi.

Kdz.Ereğli Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilen imza törenine, Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, As Başkan Muhammet Ali Ateş, Kulüp Mali İşler Sorumlusu Recep Köksal, Kadın Futbol Takımı Sorumlusu Cansu Yılmaz, Basın ve Kültür Danışmanı Aykut Ateş ile futbolcular katıldı.

EFLATUN BEYAZLILAR, 3 KADIN FUTBOLCU İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Kdz.EreÄŸli Belediyespor, transfer çalışmalarında anlaÅŸma saÄŸladığı ABD’li oyuncular Alice Elizabeth Walker (Orta Saha), Trista Celine Seara (SaÄŸ Kanat) ve Azerbaycan Milli Takım Oyuncusu CoÅŸqune Aliyeva (Forvet) için imza töreni düzenledi.

BAŞKAN POSBIYIK; KADIN TAKIMIMIZLA HEYECANLI GÜNLER GEÇİRECEĞİMİZE TÜM KALBİMİZLE İNANIYORUZ

Ä°mza töreninde konuÅŸan Belediye ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık;“Kadın Futbol Takımımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Amerika’dan ve Azerbaycan’dan gelen futbolcularımızla anlaÅŸma saÄŸlandı ve imza törenindeyiz. Kadın Futbol Ligi’nde fikstür çekildi ve ilk maçımızı 27 AÄŸustos günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağız.

Ä°lerleyen tarihlerde BeÅŸiktaÅŸ, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi büyük takımları ÅŸehrimizde ağırlayacağız. Kadın Futbol Takımımızla heyecanlı günler geçireceÄŸimize tüm kalbimizle inanıyoruz“dedi.

İmza töreni, hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo