Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ BELEDİYESPOR'DA 2 İMZA !

EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR'DA 2 Ä°MZA !

Ereğli Belediyespor 2 transfere resmi imzayı attırdı.


 

Kdz. Ereğli Belediyespor devre arasında kadrosunu güçlendiriyor. Eflatun Beyazlı ekip, şampiyonluk mücadelesi verdiği 5. Grupta 2. yarı öncesi profesyonel ligden transfer ettiği 2 oyuncuya resmi imzaları attırdı.

Takıma katılan kaleci Ersel Çetinkaya ve stoper Yusuf Orhan için Belediye BaÅŸkanı ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ın makamında imza töreni düzenlendi. Kulüp 2. BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ, As BaÅŸkan Deniz Koca, Mali Ä°ÅŸler Sorumlusu Recep Köksal, Özel Kalem Müdürü Deniz Koca ve Teknik Direktör Taner Alpak’ın katıldığı imza töreninde Belediye ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık, EreÄŸli Belediyespor’u tercih eden profesyonel lig oyuncuları Yusuf Orhan ve Ersel Çetinkaya’ya baÅŸarılar diledi.

POSBIYIK: EREÄžLÄ°’NÄ°N HASRETÄ°NÄ° GÄ°DERMEK İÇİN ÇALIÅžIYORUZ

Kdz. EreÄŸli’nin bir çok eksikliÄŸini giderdiÄŸini ancak futboldaki hasretini gidermek için çalıştıklarını belirten BaÅŸkan Posbıyık; “EreÄŸli tarihi, doÄŸası, kültürü ve insanıyla güzel bir yerdir. EreÄŸli’nin birçok eksikliÄŸini giderdim ancak gideremediÄŸimiz tek eksikliÄŸimiz var futbol. EreÄŸli halkı futbola çok meraklı. Bizim 1. Ligde kız takımımızda var ama erkek takımının maçlarında burası müthiÅŸ kalabalık oluyor ama 20 yıldır hasretle bir üst lige çıkmak için ÅŸampiyonluk bekliyor. Biz inÅŸallah yönetim, teknik heyet, sporcular ve taraftarlarımızla el ele verip bir birimizi tamamlayıp bir ÅŸeyler yapmak istiyoruz. Sizlere güveniyoruz. Her zaman yanınızdayım, desteÄŸim” dedi.

Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş ta transferde futbolcunun karakterine ve disipline önem verdiklerini belirterek devre arası transferlerinin süreceği mesajını verdi.

Teknik Direktör Taner Alpak da, “EreÄŸli’ye severek, isteyerek geldim. 4 senedir EreÄŸli’yle bir gönül bağım oluÅŸtu, nasip bu seneymiÅŸ. Ä°nÅŸallah Kdz. EreÄŸli’yi layık olduÄŸu yere çıkartacağız” dedi.

Futbolcular Ersel Çetinkaya ve Yusuf Orhan da EreÄŸli’de bulunmaktan mutlu olduklarını belirterek baÅŸarı sözü verdiler.

BaÅŸkan Posbıyık sözleÅŸmenin imzalanmasının ardından oyunculara EreÄŸli’nin festivaller tarihini anlatan Fest EreÄŸli kitabını hediye etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo