Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ BELEDİYESİNDE ŞOK GELİŞME !.

EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESÄ°NDE ÅžOK GELÄ°ÅžME !.

Başkan Yardımcısının yetkileri kısıtlandı.


Kdz.Ereğli Belediyesi’nde akşam saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Kdz.Ereğli Belediye Başkanı aylardır hakkında sayısız şikayetler aldığı Belediye Başkan Yardımcısı Tayyar Mendeş’in yetkilerini kısıtladı. Mendeş’e bağlı olan Ulaştırma Müdürlüğü Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Cömert’e bağlandı.

Mendeş, ulaştırmadan sorumlu olduğu dönemde halk otobüsleri,taksi ve köy minübüsleri ile sıkıntılar yaşamış,Kışla`daki indirme yeri konusunda da  Belediye Başkanını zor duruma düşürmüştü.

Mendeş sadece Mezarlıklar ve Yazı İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.

Belediye Başkanı 2 ay önce Mendeş`i Yaşar Balcı`nın yerine grup sözcüsü yapmıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük18
şaşkın9
kızgın6
hayran5
üzgün3
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Gerçekler acıdır

14 AÄŸustos 2020 - 07:35

Tayyar Menteş'in yetkililerin kısıtlanması yetmez, yapılması gereken görevden alınmasıdır. Halil Posbıyık' a muazzam derecede zarar veriyor. Ortaya koyduğu projeler Esnaf ve şoför esnafını Belediye ile karşı karşıya getirdi. Samimiyetsiz, inandırıcı olmayan bir karakter. Tayyar Menteş de dahil olmak üzere Belediyede burnu kaf dağında olan bir çok müdür de var. Babalarının çiftliği gibi görüyorlar sanırım, unutmasınlar belediyede hiç bir koltuk baki değildir iki sene sonra köpek barınağına gidebilirsiniz. İnsanların ahını alan yalan dolan kulislerle milleti işinden eden, milletin kuyusunu kazan herkes bunun hesabını verecek. İnşallah en kısa zamanda görevden alınır.

EREĞLİLİ GENÇ

13 AÄŸustos 2020 - 09:40

Hey gidi Tayyar BEY !!! Bey demeye de bin şahit ister! İnsanları işinden etmeye çalışıp olur olmaz iftiralar atmaya çalışırsan Allah hoş görmez! Orada durabileceğini mi sandın? En fazla 3,5 Yılın daha var!! sonra suratına bakılır mı sanıyorsun!! Herkesin çoluğu çocuğu var!! Çok beddua çok ah aldın! İnşallah senden çıkar da çocuğundan çıkmaz!! sayın halil posbıyık bu adamı görevden almadığınız kabahat!! Ve bir kaç müdür bozuntusu daha var ne yazıkki.. Görevden alınmayı hakeden. Allah büyüktür!!

Belediye personeli

12 AÄŸustos 2020 - 21:45

Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste mezarliga kadar gidersin teyyare teyyare rnAlcaklara kar yagiyo uşümedinmi sen bu işin sonunu düşünmedin mi insallah temelli gittigininde haberini aliriz aksam sabaha

Yorum Yazın

Canlı Radyo