12 o C Kdz. Ereğli

Ereğli Belediyesi İtfaiye Haftası

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Gündem 5 yıl 6 ay 29 gün 15 saat 45 dakika önce 672

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiye haftası ve İtfaiye Teşkilatının kuruluşun 304. yılı nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi.
Alınan bilgiye göre Devrim Bulvarı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi. Törende konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İtfaiye teşkilatına 5 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek şunları söyledi:
“Kdz. Ereğli İtfaiyesinin son dönemde 2 yeni İstasyon, yeni araçlar ve arama kurtarma ekipmanlarına yapılan 5 milyon liralık yatırımla Batı Karadeniz’in en donanımlı İtfaiyesi haline geldi” dedi.
Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş ise 24 saat kavramı ile 31 mahalle, 3 belde, 94 köy, olmak üzere toplam 200 bin nüfusa hizmet verdiklerini anlatarak şöyle dedi:
“İtfaiyeciliğin temelinin gönüllülüğe ve fedakarlığa dayanan meşakkatli bir hizmet olduğunu, görev anında itfaiyecilerin hayatlarını bile feda etmekten çekinmediğini ifade etmeliyim. Bu bağlamda buradan görevleri başında vefat eden Tüm şehit itfaiyecilerimize Allah’tan rahmet diliyor onları saygı ile anıyoruz.”
Törenin ardından Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, belediye başkan yardımcıları ve diğer protokol üyeleri, İtfaiye Müdürlüğünce hazırlanan resim sergisini ve itfaiye ekipmanları sergisini gezdiler.

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

16 saat 52 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
6 gün 15 saat 54 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 9 saat 22 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 12 saat 9 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 18 saat 4 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 11 saat 43 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
3 gün 15 saat 12 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 3 saat 16 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 14 saat 5 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !