Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli Belediyesi İtfaiye Haftası

Ereğli Belediyesi İtfaiye Haftası

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiye haftası ve İtfaiye Teşkilatının kuruluşun 304. yılı nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi. 
Alınan bilgiye göre Devrim Bulvarı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi. Törende konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İtfaiye teşkilatına 5 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek şunları söyledi:
“Kdz. Ereğli İtfaiyesinin son dönemde 2 yeni İstasyon, yeni araçlar ve arama kurtarma ekipmanlarına yapılan 5 milyon liralık yatırımla Batı Karadeniz’in en donanımlı İtfaiyesi haline geldi” dedi.
Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş ise 24 saat kavramı ile 31 mahalle, 3 belde, 94 köy, olmak üzere toplam 200 bin nüfusa hizmet verdiklerini anlatarak şöyle dedi:
“İtfaiyeciliğin temelinin gönüllülüğe ve fedakarlığa dayanan meşakkatli bir hizmet olduğunu, görev anında itfaiyecilerin hayatlarını bile feda etmekten çekinmediğini ifade etmeliyim. Bu bağlamda buradan görevleri başında vefat eden Tüm şehit itfaiyecilerimize Allah’tan rahmet diliyor onları saygı ile anıyoruz.”
Törenin ardından Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, belediye başkan yardımcıları ve diğer protokol üyeleri, İtfaiye Müdürlüğünce hazırlanan resim sergisini ve itfaiye ekipmanları sergisini gezdiler. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo