12 o C Kdz. Ereğli

Ereğli Belediyesi Çocuk Meclisi

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr

Eğitim 5 yıl 5 ay 13 gün 7 saat 16 dakika önce 782

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirilen, Karadeniz Ereğli Belediyesi Çocuk Meclisi seçimleri yapılmaya başlandı. Seçimlerinin ilki İsmet İnönü Orta Okulu’nda gerçekleştirildi.
Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sedat Akdeniz, Okul Müdürü Zuhal Efe’nin de katıldığı seçimde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi.
İlçenin Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, burada konuşmasında, yaptığı konuşmada, öğrencilerin gelecek için ‘umut’ olduğunu belirterek, “siz bizim geleceğimizsiniz. Bizim amacımız size yaşanabilir bir şehir bırakmaktır. Özgüvenli ve kendine güvenen bir toplum ayakta kalabilir. Kendinize güvenin, hayal edin ve özgüveninizi hiç kaybetmeyin” dedi.
Müdür Zuhal Efe ise çocuk meclisi seçimlerinin yapılmasında okullarının tercih edilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Sonrasında da adaylar sıra ile arkadaşlarına hitap etti. Başkan Uysal’ın temsili oyuyla başlayan ve 5 adayın yarıştığı meclis seçimlerinde, İsmet İnönü Ortaokulu Çocuk Meclisi Başkanlığına 8/C sınıfı öğrencisi Eren Berber ve 8/B sınıfı öğrencisi Ayşenur Şen seçildi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 18 saat 29 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
4 saat 41 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 16 saat 42 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 7 saat 35 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 12 saat 10 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 13 saat 9 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 18 saat 3 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 15 saat 36 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 2 saat 47 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 16 saat 47 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !