Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ BELEDİYE SPOR’DA RESMİ İMZALAR ATILDI

EREĞLİ BELEDİYE SPOR’DA RESMİ İMZALAR ATILDI

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele edecek Karadeniz Ereğli Belediyespor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı 8’i iç, 4’ü dış transfer olmak üzere 12 oyuncuya resmi imzalarını düzenlediği törenle attırdı.

2015-2016 sezonunda BAL Ligi’ndeki mücadelesine Antrenör Taner Demirbaş yönetiminde devam edecek olan Karadeniz Ereğli Belediyespor, geçen yıl kadrosunda yer alan oyuncularının 8’i ile sözleşme yeniledi.

İmza törenine kulüp adına Ereğli Belediyespor Genel Kaptanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun, As Başkan Hasan Hüseyin Sağlam katıldı.

Ayrıca, Futbol Şube Sorumluları Olcay Ural ve Erkan Öztürk, Sayman Deniz Koca, Genel Sekreter Ufuk Çakmakoğlu, Alt Yapı Sorumlusu İsmail Aydın, Bayan Takım Sorumlusu Tayfun Özcan ve Basın Sözcüsü Yusuf Zobar’da söz konusu imza töreninde yer aldı.

 

İÇ TRANFERDE 8 İMZA

Daha önce prensip anlaşmasına varılan İbrahim Arıkan, Oğuz Yalçın, Barış Bayar, Gökhan Kuloğlu, Ahmet Olgun, Safa Sakıpcan Erdal, Sayit Kaymaz ve Cemre Demirhan resmi sözleşmeyi imzalarken, yine prensip anlaşmasına varılan ve geçen yıl ki kadroda yer alan Uğur Aydın Tunca’ın ise, tatilde olduğu için önümüzdeki günlerde Ereğli’ye gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

 

DIŞ TRANSFERDE 4 İMZA

Ereğli Belediyespor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı 4 yeni transferine de resmi imzaları arttırdı. Eflatun beyazlıların Tekirdağspor’dan transfer ettiği Ergin Ersin, Gebze Sultanorhan spor’dan transfer ettiği Erhan Şimşek ve İlker Engin ile, geçen yıl Kozlu Belediye Spor forması giyen eski oyuncusu Emre Kuzu, attıkları imzalarla resmen Ereğli Belediyesporlu oldu.

Ereğli Belediye Spor’un prensip anlaşmasına vardığı Torul Spor’lu Barış Yılmaz ve Kaptan D.Ç.S Yenicespor’lu Alihan Tezel’in de tatil dönüşünde resmi imzayı Ereğli’de atacakları belirtildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo