Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN UYSAL’A ZİYARET

BAÅžKAN UYSAL’A ZÄ°YARET

Filistin’in Ankara BüyükelçiliÄŸi Maslahatgüzarı Mohammed Nabeel Alsarraj, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

Alsarraj, burada yaptığı açıklamada, Ereğli Belediyesince düzenlenen "Engelliler Haftası" etkinliklerine katılmak üzere ilçeye geldiğini belirterek, her zaman Türk halkının sıcak ilgisi ile karşılaştıklarını ifade etti.

’’Bu ilgi ve alakadan çok büyük mutluluk duyduk’’ diyen Alsarraj, EreÄŸli Belediyesi ile Filistin’de bir belediyeyi kardeÅŸ yapmak istediklerini dile getirdi.

Alsarraj, ’’EreÄŸli ile Filistin’de bir kardeÅŸ belediye olması yönünde anlaÅŸmalar saÄŸlayalım. KardeÅŸ belediyeciliÄŸi yapalım. Sizleri Filistin’de ağırlamak istiyoruz’’ diye konuÅŸtu.

Alsarraj, 6. Filistin Kültür Haftasını Türkiye’de Ankara, EskiÅŸehir, Ä°stanbul’un ardından EreÄŸli’de kutlamak istediklerini sözlerine ekledi.

Mohammed Nabeel Alsarraj, ’’Filistin Devlet BaÅŸkanımızın özel hediyeleridir. Bu güzel ve özel günleri yaÅŸattıkları için kendilerine teÅŸekkür ediyoruz’’ diyerek Filistin Devlet BaÅŸkanı Mahmut Abbas’ın, engellilere saÄŸladığı destekten dolayı EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’a gönderdiÄŸi, üzerinde Kudüs’ü simgeleyen iÅŸaretler bulunan rozeti takdim etti.

EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal da Filistin Devlet BaÅŸkanı Abbas’a desteÄŸinden dolayı teÅŸekkür etti.

Uysal, EreÄŸli’nin Filistin’de bir belediye ile kardeÅŸ olabilmesi için gerekli giriÅŸimleri baÅŸlattıklarını kaydetti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo