15 o C Kdz. Ereğli

“Ereğli” Ankara’da..!

Karadeniz Ereğli’nin İl olması noktasında bir araya gelen siyasi parti ilçe başkanları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan 20 kişilik heyet AK Parti ve CHP Zonguldak Milletvekilleri ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya geldi.

Siyaset 6 yıl 4 ay 21 gün 1 saat 2 dakika önce 1331

Haberi Paylaşın

Grubun sözcülüğünü yapan MHP İlçe Başkanı Demirtürk, "Sanılanın aksine Ereğli il yapılsın diye gelmedik. Milletvekillerimizle birlikte Zonguldak’ta neler oluyor, Ereğli ve Alaplı’da neler oluyor? Ereğli’nin sorunlarını sayın vekillerimize iletmek üzere ziyaret amaçlı Ankara’ya geldik" dedi.
Meclisteki toplantıya AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar, Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş katılırken Şerafettin Turpçu’nun ise partisinin ilçe çalışmaları için Alaplı’da bulunduğu için katılamadı. Konuya ilişkin verilen bilgiler şu şekilde: Grubun sözcülüğünü yapan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, “Sanılanın aksine Ereğli il yapılsın diye gelmedik. Milletvekillerimizle birlikte Zonguldak’ta neler oluyor, Ereğli ve Alaplı’da neler oluyor? Ereğli’nin sorunlarını sayın vekillerimize iletmek üzere ziyaret amaçlı Ankara’ya geldik” dedi.
İktidar ve muhalefet partisinin milletvekilleri Ereğli’den gelen grubun talep ve önerilerini dinlerken, mevcut sorunlar ve projeler tartışıldı.

“Ereğli” Ankara’da..!

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 17 saat 20 dakika önce YİNE GÜLÜÇ YİNE OLAY !
6 gün 19 saat önce "ÇOK PİŞMANIM " DEDİ !
6 gün 4 saat 52 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
1 gün 22 saat 20 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
6 gün 18 saat 21 dakika önce SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ !
1 gün 7 saat 2 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 1 saat 7 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 saat 50 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
7 gün 15 saat 29 dakika önce MESLEĞE HEVESİ VARMIŞ !