13 o C Kdz. Ereğli

Ereğli AK Parti Teşkilatı... 24 Haziran Seçimleri...

www.ereglifm.com.tr -Ereğli AK Parti Teşkilatı-

Siyaset 5 yıl 11 ay 17 saat 13 dakika önce 1006

Haberi Paylaşın

AK Parti Karadeniz Ereğli ilçe teşkilatı mensuplarının, seçim çalışmaları kapsamında Ormanlı beldesi, Anadolu Hastane’si, ADEM Kursu, İşkur ve PTT hizmet binalarına ziyaret gerçekleştirdi.
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal ile AK Parti Zonguldak 4. Sıra Milletvekili Adayı Züleyha Arıman’ın katıldığı seçim gezileri dünde sürdü.
İktidar unsurları, ilk olarak Kdz. Ereğli Devrek Yolayrımı’nda bulunan Aile Destek Merkezi (ADEM) Kursu’na gittiler. Burada Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ile görüşen heyet, Kdz. Ereğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Halk Eğitim Merkezi ve İşkur Müdürlüğü işbirliği ile Kdz. Ereğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi’nde açılan kursla ilgili Madenoğlu’ndan bilgiler alarak, çalışmalarında başarılar diledi. Madenoğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kursların son durumu hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.
HASTALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Buradaki ziyareti tamamlayarak Ereğli Anadolu Hastanesine geçen heyeti burada Hastane Genel Müdürü Şahin Elçi karşıladı. Elçi, Arıman, Uysal ve partililer ile birlikte serviste yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Hastalarla tek tek görüşen ve sağlık durumları ile ilgili bilgi alan Arıman ve Uysal, hastane personeli, hasta ve yakınlarının Ramazan ayını kutladı ve 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimler için destek istedi.
ORMANLI PROGRAMI
Ormanlı’nın AK Partili Belediye Başkanı Bayram Başol’u da ziyaret eden heyet, Başol ile bir süre karşılıklı görüş alışverişinde bulunduktan sonra Ormanlı’da bulunan ve 100’ü aşkın bayanın çalıştığı fındık fabrikasına geçti. Fabrika işçilerinden destekte isteyen Arıman, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de rey istedi.
Heyet, İş Kur Müdürü Ayfer Yavuz ve PTT Müdürü Arzu Cebi ile çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunduktan sonra Tatoğlu ailesi tarafından yaptırılan Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi açılışına katıldılar.
DESTEK İSTEDİ
Açıklamada ayrıca, Zonguldak Milletvekili Adayı Züleyha Arıman, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinde AK Parti’ye güçlü ve yürekten destek beklediklerini belirterek şunları kaydetti: “Partimize, adaylarımıza seçimlerde sizlerden destek bekliyoruz. Zonguldak’ın sorunlarını yakından biliyoruz ve çözüm yolu bulma adına girişimlerde bulunuyoruz. Zonguldak’ın pek çok sorunun çözdük, çözmeyi de sürdürüyoruz. Bugüne kadar iktidarımıza, partimize büyük destek verdiğiniz bu seçimlerde destek vereceğinizden en ufak bir kuşkum yok. Ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor. AK Parti iktidarı ile yola devam.”

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 18 saat 29 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 9 saat 41 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 16 saat 42 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 13 saat 46 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 13 saat 20 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 10 saat 59 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 7 saat 35 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 18 saat 3 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 12 saat 10 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 15 saat 36 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI