16 o C Kdz. Ereğli

ERDEMİR ÖDÜLE DOYMUYOR

Gündem 9 yıl 7 gün 4 saat 45 dakika önce 1094

Haberi Paylaşın

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın (Erdemir), ’Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ikincisi düzenlenen Verimlilik Proje Ödülleri’nde “Büyük Ölçekli İşletmeler Sürdürülebilir Üretim” kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

Erdemir Kurumsal İletişim’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Verimlilik Proje Ödülleri’nin, işletmelerde verimli çalışmanın önemine dikkat çekmeyi hedeflediği belirtildi.


Dağıtılan ödüllerin ise Ankara Congresium ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen törenle sahiplerine ulaştığı ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:


“Erdemir’in ödülünü İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Esat Günday, Bilim Teknoloji Sanayi Bakanı Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu’ndan aldı.

Erdemir Çelikhane Gazı Kazanım ve Kullanımının Artırılması çalışması 2015 Verimlilik Proje Ödülleri’nde başarı getirdi. Erdemir’de yürütülen enerji verimliliği çalışmalarından biri olan ve entegre üretim sürecinde ortaya çıkan yan ürünlerden Çelikhane Gazının maksimum düzeyde kullanılması hedefleyen proje ile çevreye ve ülke ekonomisine artı değer yaratılacak. Sağlanacak doğal gaz ve elektrik tasarrufuyla ülkemizin ithalat-ihracat dengesine olumlu yansımaları olacağı düşünülen proje, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma hedefine de katkı sağlayacak.

Erdemir 2014 yılında da ’İstatistiksel Deney Tasarımı (DOE) Tekniği ile 6513 Kalite Çeliklerde Şekillendirilebilirlik Parametreleri Optimizasyonu’ çalışmasıyla, ’Büyük Ölçekli İşletme Süreç İyileştirme’ kategorisinde ikinci olmuştu.”

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 15 saat 13 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
7 gün 3 saat 14 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
4 gün 23 saat 41 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
6 gün 22 saat 42 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 17 saat 49 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
5 gün 13 saat 19 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 14 saat 44 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 18 saat 19 dakika önce HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
7 gün 2 saat 8 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
4 gün 2 saat 32 dakika önce AYRINTILAR BELLİ OLDU!