Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR MESAJ

ERDEMÄ°R MESAJ

Konumu, kaynakları, geçmiÅŸi ve kültürel zenginlikleriyle tarihte hep özel bir yere sahip olan Karadeniz EreÄŸli’de, atalarımızın yüzyıl önce verdiÄŸi cesur mücadele sayesinde bugün varlığımızı sürdürüyoruz.

 

Yarım asrı aÅŸan tarihimiz boyunca, çelikten bir temelle baÄŸlı olduÄŸumuz EreÄŸli’yi ve ülkemizi geleceÄŸe taşımak için üretmekten onur duyuyoruz. Ãœlkemizin lider çelik üreticisi olarak EreÄŸli’de doÄŸduk, EreÄŸli’yle hep birlikte var olduk. Bu özel mirası gelecek kuÅŸaklara en iyi ÅŸekilde bırakmak, atalarımızın verdiÄŸi bağımsızlık mücadelesini, ekonomik alanda sürdürmek için üzerimize düşen sorumluluÄŸun farkındayız. Bu bilinçle, Ulu Önderimiz Atatürk’ün izinde, birbirimize kenetlenerek, ülkemizin ve EreÄŸli’nin gücüne güç katmak ve daha ileriye taşımak için her zamankinden daha çok çalışıyoruz.

Bizlerin bugünlere ulaşmasını sağlayan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurtuluşumuzun mimarları olan tüm gazi ve şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Karadeniz EreÄŸli’mizin kurtuluÅŸunun 100’üncü yılı kutlu olsun. Bu topraklardan ve geçmiÅŸimizden aldığımız güçle, geleceÄŸi çelikten, hep birlikte inÅŸa edeceÄŸimiz daha nice yıllara.

EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FABRİKALARI

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo