14 o C Kdz. Ereğli

ERDEMİR'DEN KÜLTÜR SANAT ETKİNLİĞİ

Kaymakamlığı’nın planladığı kültür sanat etkinlikleri kapsamında 11 Kasım’da Erdemir’in katkılarıyla Şen Makas isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Müzik & Kültür Sanat 4 yıl 5 ay 16 gün 9 dakika önce 2254

Haberi Paylaşın

Ereğli Kaymakamlığı’nın ilçedeki kültür sanat faaliyetlerini desteklemek, Ereğli halkını kültür ve sanat dünyasının profesyonelleriyle buluşturmak üzere planladığı etkinlikler kapsamında Erdemir’in katkılarıyla Erdemir Kültür Merkezi’nde “Şen Makas” isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Tiyatrokare tarafından sahnelendiği ilk günden bu yana gişe rekorları kıran, Amerikan Tiyatro Tarihi’nin en uzun süreli oynanan oyunu olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başaran Şen Makas’ı ilçe protokolü ve Erdemir yöneticileriyle birlikte kalabalık bir seyirci topluluğu izledi. Charlie Chaplin Komedi Ödülü’nün de sahibi olan oyunda Melek Baykal, Bülent Seyran, Jess Molho, Müge Kement, Özgür Yetkinoğlu ve Cem Güler rol aldı. Seyircilerin sorularıyla dahil olduğu ve finali belirlediği oyun sonunda Erdemir İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ural Durusu sanatçıları tebrik etti.

Şen Makas 2019 yılı içinde Kdz. Ereğli Kaymakamlığı’nın Erdemir’in katkılarıyla gerçekleştirdiği üçüncü etkinlik oldu. Mart ve nisan aylarında Ahududu isimli tiyatro oyunu ve Musa Göçmen Funniest Maestro konseri de Erdemir’in katkılarıyla sanatseverlerle buluşmuştu.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 2 saat 6 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 3 saat 18 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 21 saat 23 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 18 saat 36 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 20 saat 57 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 15 saat 12 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 23 saat 19 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
1 gün 19 saat 28 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 26 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
6 gün 12 saat 30 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !