10 o C Kdz. Ereğli

ERDEMİR'DEN ENGELLİ AİLELERİNE DESTEK

Erdemir Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında 10 adet akülü sandalyeyi ihtiyaç sahipleriyle buluşturdu.

Gündem 5 yıl 4 ay 7 gün 21 saat 59 dakika önce 927

Haberi Paylaşın

Engelli bireylerin hayata aktif katılımı için katkılarını uzun yıllardır sürdüren Erdemir, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 10 adet akülü sandalyeyi Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’ne teslim etti.

Sandalyeler 1 Aralık’ta Dernek tarafından düzenlenen Dünya Engelliler Günü Yemeği’nde sahiplerine verildi. Yemeğe Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, il ve ilçe protokolünün temsilcileri ve Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral katıldı. Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, Erdemir’in her zaman Fiziksel Engelliler Derneği’nin faaliyetlerine destek olduğunu belirterek Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral’a bir teşekkür plaketi sundu.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde ise Erdemir Genel Müdürü ve yöneticileri engelli çalışanlarla bir öğle yemeğinde bir araya geldi.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 23 saat 8 dakika önce EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
3 gün 21 saat 25 dakika önce TTK'DA İŞE ALIM LİSTESİ BELLİ OLDU
1 gün 21 saat 42 dakika önce ALAPLI'DAKİ KAZADA 1'İ AĞIR 3 YARALI
6 gün 10 saat 26 dakika önce ZONGULDAK YOLUNDA KAR YAĞIŞI BAŞLADI
6 gün 23 saat 41 dakika önce İŞTE PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN AYRINTILAR
4 gün 18 saat 24 dakika önce MAZOTA 2.52 TL İNDİRİM, ULAŞIMA % 35 ZAM !
6 gün 23 saat 33 dakika önce VAHİDE HOCAYA SON GÖREV
2 gün 14 saat 6 dakika önce İKİ KATLI BİNA ALEVLERE TESLİM OLDU
6 gün 19 saat 36 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA BİR KAZA DAHA
6 gün 23 saat 12 dakika önce SİZLERLE BİRLİKTE DAHA NİCE SENELERE