16 o C Kdz. Ereğli

ERDEMİR'DEN EĞİTİME DESTEK !.

Erdemir 230 öğrenciye tablet temin etti, 20 okula katkı sağladı.

Gündem 3 yıl 4 ay 13 gün 23 saat 59 dakika önce 4239

Haberi Paylaşın

Ereğli Kaymakamlığı’nın Ereğli’de uzaktan eğitime erişemeyen öğrenciler için düzenlediği kampanyaya 230 öğrenci için tablet temin ederek katkı veren Erdemir ilçedeki 20 köy okulunun “TSE Okulum Temiz” belgesi alabilmesi için eksikliklerinin giderilmesine de katkı sağladı.

Erdemir, ülke ekonomisine değer yaratırken, bulunduğu bölgenin toplumsal yaşamının zenginleşmesinde de aktif rol oynuyor, iş süreçlerinin bir parçası olarak değerlendirdiği toplumsal gelişime ve eğitime yönelik katkı faaliyetlerine devam ediyor.

Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Covid-19 salgını nedeniyle evinde bilgisayarı olmayan ve uzaktan eğitime erişemeyen öğrencilere yönelik destek çağrısına Erdemir de katkı sağladı. Erdemir’in katkılarıyla, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere, 230 tablet temin edildi.

Ereğli’deki köy okullarına “Okulum Temiz” projesi için destek oldu.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından ‘Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü’ şartlarını yerine getirmesinden dolayı “Okulum Temiz Belgesi” veriliyor.

Erdemir Ereğli’deki köy okullarında bu eksikliklerin giderilmesi, yüz yüze eğitime geçildiğinde öğrencilerin uygun hijyen koşullarında eğitim alabilmeleri için katkıda bulundu. Erdemir’in desteğiyle 20 köy okulunda “TSE Okulum Temiz” belgesi için gerekli hazırlıklar tamamlandı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 5 saat 22 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 20 saat 34 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 3 saat 35 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 39 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 13 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 18 saat 28 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 4 saat 56 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 23 saat 3 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 2 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 2 saat 29 dakika önce KAZA ; 2 YARALI