Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR'DEN EĞİTİME DESTEK !.

ERDEMİR'DEN EĞİTİME DESTEK !.

Erdemir 230 öğrenciye tablet temin etti, 20 okula katkı sağladı.


EreÄŸli Kaymakamlığı’nın EreÄŸli’de uzaktan eÄŸitime eriÅŸemeyen öğrenciler için düzenlediÄŸi kampanyaya 230 öğrenci için tablet temin ederek katkı veren Erdemir ilçedeki 20 köy okulunun “TSE Okulum Temiz” belgesi alabilmesi için eksikliklerinin giderilmesine de katkı saÄŸladı.

 

Erdemir, ülke ekonomisine değer yaratırken, bulunduğu bölgenin toplumsal yaşamının zenginleşmesinde de aktif rol oynuyor, iş süreçlerinin bir parçası olarak değerlendirdiği toplumsal gelişime ve eğitime yönelik katkı faaliyetlerine devam ediyor.

Kdz. EreÄŸli Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlüğü tarafından, Covid-19 salgını nedeniyle evinde bilgisayarı olmayan ve uzaktan eÄŸitime eriÅŸemeyen öğrencilere yönelik destek çaÄŸrısına Erdemir de katkı saÄŸladı. Erdemir’in katkılarıyla, Milli EÄŸitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere, 230 tablet temin edildi.

EreÄŸli’deki köy okullarına “Okulum Temiz” projesi için destek oldu.

 Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından ‘EÄŸitim Kurumlarında Hijyen Åžartlarının GeliÅŸtirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Ä°ÅŸ BirliÄŸi Protokolü’ ÅŸartlarını yerine getirmesinden dolayı “Okulum Temiz Belgesi” veriliyor.

Erdemir EreÄŸli’deki köy okullarında bu eksikliklerin giderilmesi, yüz yüze eÄŸitime geçildiÄŸinde öğrencilerin uygun hijyen koÅŸullarında eÄŸitim alabilmeleri için katkıda bulundu. Erdemir’in desteÄŸiyle 20 köy okulunda “TSE Okulum Temiz” belgesi için gerekli hazırlıklar tamamlandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük9
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo