Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR'DEN AÇIKLAMA !.

ERDEMİR'DEN AÇIKLAMA !.

Erdemir İlçe Spor Müdürlüğü ile protokol yaptı, tesisler spor kulüplerinin kullanımına açıldı.


Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) tarafından İlçe Spor Müdürlüğü ile imzalanan protokol sonrasında Erdemir'den spor tesislerinin tahsisi ile ilgili açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada “Erdemir bölge sporu ve sporcularının geliÅŸmesine katkı saÄŸlamak için spor tesislerini tahsis etti. Erdemir Stadı, Erdemir ve Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe Spor Müdürlüğü arasında imzalanan protokol doÄŸrultusunda yeni dönemde bölgedeki amatör spor kulüplerine kapılarını açtı. Erdemir Kapalı Spor Salonu da Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Kız, Erkek Basketbol ile Paravolley ve diÄŸer salon takımlarının çalışmaları için tahsis edildi.   Erdemir ve Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe Spor Müdürlüğü arasında Erdemir Stadı’nın amatör küme maçları ve idmanları için kullanılmasına iliÅŸkin bir protokol imzalandı. Protokole göre Erdemir Stadı Eylül 2021-Mayıs 2022 döneminde bedelsiz olarak Ä°lçe Spor Müdürlüğü kullanımına tahsis edildi.  Erdemir, bölgenin ekonomik olarak kalkınmasına sunduÄŸu katkıların yanı sıra sürdürdüğü toplumsal projelerle de bölge halkına 56 yıldır deÄŸer katmaya devam ediyor. EÄŸitime ve Kdz. EreÄŸli’nin kültürel miraslarına yönelik yürüttüğü projelerin yanı sıra spor alanında da tesislerinin kapılarını gençlere ve çocuklara açan Erdemir, gerçekleÅŸtirdiÄŸi iÅŸ birliÄŸi ile bölge sporu ve sporcularının geliÅŸmesine katkı saÄŸlamayı hedefliyor."ifaderi kullanıldı.

Protokole göre bölgedeki amatör spor kulüpleri hafta içi 16.00-20.00, hafta sonu ise 10.00-17.00 saatleri arasında stattan yararlanmaya başladı. Erdemir Kapalı Spor Salonu da Karadeniz Ereğli Belediyesi Kız ve Erkek Basketbol takımları, Paravolley ve diğer salon takımlarının antrenmanları için tahsis edildi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo