Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR’DEN AÇIKLAMA GELDİ!..

ERDEMÄ°R’DEN AÇIKLAMA GELDÄ°!..

Erdemir Grubu’ndan patlama ile ilgili açıklama geldi.

İşte o açıklama:

Karadeniz EreÄŸli’de yer alan EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Åž. iÅŸletmemiz sınırları içinde bulunan yüksek fırında küçük çaplı bir kaza meydana gelmiÅŸtir. Ä°ÅŸ SaÄŸlığı ve GüvenliÄŸi konusunda sanayinin öncü uygulamalarına haiz; teknik yetkili personelimiz nezaretinde duruma anında müdahale edilmiÅŸ, küçük çaplı yangın kısa sürede kontrol altına alınmıştır. Bazı basın organlarında yer alan 3 ağır yaralanma vakası gibi haberlerin gerçek dışı olduÄŸunu bildirir, nihai durumu kamuoyunun bilgisine sunarız.

Vaka:

Ä°ÅŸletmemizin 1 no.lu Yüksek Fırını’ nda 07.05.2015 tarihinde saat 16.38’de fırın gövdesi 6 numaralı tüyerin yanması nedeniyle oluÅŸan açıklıktan kıvılcım gelmeye baÅŸlamış, fırının hava miktarı düşürülerek derhal müdahale edilmiÅŸ, üfleme borusundan dökümhaneye gelen akkor kokun yakın çevredeki bazı ekipmanlarda sebep olduÄŸu lokal yangın kısa sürede söndürülmüştür.

 

Söndürme çalışmaları esnasında duman etkisi ile kısa süreli rahatsızlanan 3 çalışma arkadaşımız sağlık kontrolleri ve dinlendirilmelerinin ardından iş başı yapmıştır. Fırınımız bugün onarım çalışmaları tamamlanarak 16:30 vardiyasında devreye alınacaktır.

 

ERDEMİR Grubu Hakkında:

ERDEMÄ°R Grubu’nun ana ÅŸirketi EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları TAÅž. Türkiye’nin ilk ve en büyük entegre yassı çelik üreticisidir. Grubun ÅŸirketleri; yassı ve uzun çelik üreten Ä°SDEMÄ°R, Sivas ve Malatya’da maden sahaları bulunan ERMADEN, Romanya’da silisli çelik üreten ERDEMÄ°R Romanya, Grup ÅŸirketlerine mühendislik yönetimi hizmeti veren ERENCO ile sektörün ebatlanmış yassı çelik ihtiyacını karşılayan ERDEMÄ°R Çelik Servis Merkezi’dir. 2006 yılında OYAK bünyesine katılan ERDEMÄ°R Grubu, toplam varlıkları açısından Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluÅŸlarından biridir. Ayrıca Singapur’da “ERDEMÄ°R Asia Pacific Pte. Ltd” adıyla Asya-Pasifik Bölgesi’ndeki faaliyetlerini yürüten bir ofisi daha bulunmaktadır.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo