Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR'DEN 1 MİLYON DOLAR !

ERDEMÄ°R'DEN 1 MÄ°LYON DOLAR  !

Erdemir Ereğli Eğitim Kampüsünün yapımı için Eğitim Vakfına 3 Milyon Dolar sözü verdi. 1 Milyon dolar vakıf hesabına yatırıldı.


EreÄŸli Kaymakamlığı ve ERDEMÄ°R T.A.Åž. arasında Kdz.EreÄŸli Ãœniversite Kampüsünün yapılması ile ilgili protokol Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ ın himayelerinde imzalandı.

İlçe Kaymakamlığı sabah saatlerinde konuya ilişkin fotoğrafları basına servis etti.

Edinilen bilgilere göre Erdemir kampüs yapımı için 3 milyon dolar sözü  verdi ve  bu rakamın 1 milyon doları EreÄŸli EÄŸitim Vakfı’na yatırıldı.

ERDEMÄ°R’DEN YAPILAN  AÇIKLAMA

Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, toplumsal geliÅŸime yönelik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. EÄŸitime verdiÄŸi desteÄŸe bir yenisini ekleyen Erdemir, Zonguldak ValiliÄŸi ve Karadeniz EreÄŸli Kaymakamlığı ile protokol imzaladı. Dünyanın en büyük çelik üreticileri arasında yer alan Erdemir, üretimi ve istihdamıyla ülke ekonomisi için deÄŸer yaratırken, toplumsal geliÅŸime yönelik faaliyetlerine bir yenisini ekledi.

Karadeniz EreÄŸli’de Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi bünyesinde bulunan ve üniversite kampüsü olarak tahsis edilmiÅŸ alana inÅŸa edilecek fakülte ve eÄŸitim binalarına Erdemir tarafından destek saÄŸlanmasına iliÅŸkin bir protokol imzalandı. Erdemir ile Zonguldak ValiliÄŸi ve Karadeniz EreÄŸli Kaymakamlığı arasındaki protokol, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Karadeniz EreÄŸli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Erdemir Genel Müdürü Niyazi AÅŸkın Peker ve Ä°ÅŸletmeler Genel Müdür Yardımcısı Sinan Bozkurt’un katılımıyla 13 Ekim 2022 tarihinde imzalandı.

57 YILDIR BÖLGENİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR

Erdemir, Karadeniz EreÄŸli’de 57 yıldır bölgenin ve sanayinin can damarı olmayı sürdürüyor. KuruluÅŸundan günümüze bölgenin eÄŸitim alanındaki ihtiyaçlarını mümkün olduÄŸunca karşılayarak, ülkemizin geleceÄŸi olan gençlerimizin eÄŸitimine yönelik katkı saÄŸlıyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
kızgın2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo