Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR..

ERDEMİR..

Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarında (ERDEMİR) 4 bin 700 çalışanı ilgilendiren ve uyuşmazlık zaptı tutulan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin olumlu sonuçlanacağını umut ettiklerini belirterek, "Üyelerimizden aldığımız güçle tamamlayacağımız Toplu İş Sözleşmesi’nde yine üyelerimize en iyi koşulları sağlayacak şartlarda bir sözleşmeye imza atacağımızı belirtmek istiyorum." dedi.

Odabaş, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi tarafından, ERDEMİR işçilerinin katılımıyla ilçedeki özel bir otelde düzenlenen toplantıda, ERDEMİR ile Türk Metal Sendikası arasında 26. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde uyuşmazlık zaptı tutulduğunu söyledi.

Toplu sözleşme sürecini birlik ve beraberlik içinde çözüme kavuşturacaklarını dile getiren Odabaş, şunları kaydetti:

"Üyelerimizden aldığımız güçle tamamlayacağımız Toplu İş Sözleşmesi’nde yine üyelerimize en iyi koşulları sağlayacak şartlarda bir sözleşmeye imza atacağımızı belirtmek istiyorum. Bu yıl da birlik ve beraberlik etkinliklerimize devam edeceğiz."

Sendikanın Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan da toplu sözleşme görüşmelerinde taraflar arası uyuşmazlık zaptının tutulmasının ardından arabulucu sürecinin başladığını ifade etti. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo