Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERCAN; SEÇİLMİŞ BAŞKAN!.

ERCAN; SEÇİLMİŞ BAŞKAN!.

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesinde, Türk Metal Sendikası Åžubesi’nin genel kurulundaki seçimlere tek liste ile gidileceÄŸi öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu EreÄŸli Hotel’in Erdemir salonu’nda devam eden genel kurulda konuÅŸan Türk Metal Lideri Pevrul Kavlak, Erdemir, Tat Metal ve ülke gündemine iliÅŸkin önemli açıklamalarda bulundu.

ERCAN; SEÇİLMİŞ BAŞKAN!

Bu arada, tek liste ile gidilen seçimlerde, 2015’de Türk Metal Genel Kurulu’nda, Genel BaÅŸkan yardımcılığına seçilen Yusuf Ziya OdabaÅŸ’ın yerine, “Türk Metal Åžube BaÅŸkanı” olarak atanan Metin Ercan’ın, yeniden baÅŸkan olarak görev yapmasına karar verildi.

Åžube SekreterliÄŸine Yakup Yılmaz, Åžube Mali SekreterilÄŸine Hakan Eskibina’nın devam ettiÄŸi 5 kiÅŸiden oluÅŸan yönetim listesinde diÄŸer iki isim ise deÄŸiÅŸiyor.

Buna göre; Åžube TeÅŸkilatlandırma SekreterliÄŸini yürüten Soner UslubaÅŸ, bu görevini Ä°ÅŸ Yerleri BaÅŸtemsilcisi Turgay Kavak’a devrederken, Åžube EÄŸitim Sekreteri Mehmet Karakaya’nın yerine ise Birol Onay listeye giren isim oldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo