Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ENGELLİLER PİKNİĞİ...

ENGELLİLER PİKNİĞİ...

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nce düzenlenen Engelliler PikniÄŸi, Belediye Plaj Tesislerinde gerçekleÅŸtirildi. Havanın da güzel olmasıyla birlikte doyasıya eÄŸlenen engellilerin pikniÄŸi, renkli görüntülere sahne oldu.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, Belediye Meclis Üyeleri Reşat Latif, Sezai Meriç, Ayhan Atay, İhsan Yazıcıoğlu ve Fevzi Mazlum ile daire müdürlerinin de katıldığı piknikte, Başkan Uysal engelli vatandaşlarla tek tek ilgilenerek hal hatırını sordu.

Halat çekme, yumurta taşıma ve çuval yarışması gibi oyunlarında yer aldığı piknik kapsamında, engelliler ve aileleri de müzik eşliğinde oynayıp halay çektiler. Başkan Uysal eşi Sevim Uysal ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte engelli çocuklara oyuncak dağıttı.

Etkinliğe, AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır ve Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetimi ile partinin Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri ve partililer de katılarak vatandaşla kaynaştılar.

Öte yandan etkinlikte Filistin Milli Voleybol Takımı oyuncuları da bol bol oynayarak eğlendi. Engelli çocuklar ve aileleri Başkan Uysal ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Belediye tarafından pikniğe katılan vatandaşlara yiyecek ve içecek ikramında bulunurken, piknik sonunda engelli aileler servislerle evlerine bırakıldı.

ENGELLİLER PİKNİĞİ...

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo