12 o C Kdz. Ereğli

ENGELLİ TARAFTARA, ‘SARI-KIRMIZI’ JEST

Sağlık 6 yıl 10 ay 15 gün 9 saat 3 dakika önce 1058

Haberi Paylaşın

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, hayatını akülü tekerlekli sandalyede sürdüren engelli kişiye, Galatasaray Taraftarlar Derneği’nce jest yapıldığı bildirildi.
Dernek Başkanı Cevdet Öztürk, Ereğli FM’e yaptığı açıklamada, dernek olarak sosyal sorumluluk projeleri uygulamalarına devam ettiklerini söyledi.
Öztürk, son olarak ise ilçenin Danişmantli köyünde, baba evinde yaşayan doğuştan engelli Murat Akalın’ın, eve girip çıktığı sıralarda merdivenler nedeniyle sorun yaşaması üzerine harekete geçtiklerini belirtti.
Engelli Akalın için çelik yapı kullanılarak akülü aracın üzerinde geçeceği yaklaşık 4 metre uzunlukta platform yaptırdıklarını anlatan Öztürk, şöyle dedi:
“ALLAH RAZI OLSUN”
“İlçemiz Danişmentli köyünde bulunan ve Ereğli’mizde tanımış olduğumuz en iyi Galatasaray’lı kardeşlerimizin başında gelen Murat Akalın kardeşimizi ve elleri öpülesi vefakar annesini yönetim kurulu olarak ziyaret ettik.
Engelsiz aslan Murat kardeşimizin akülü arabası ile evine rahatça girip çıkabilmesi için dernek yönetim kurulu olarak yaptırdığımız platform ile kendisine sürpriz yaptık.
Platformun yapılmasında emeği geçen yönetim kurulu üyemiz Erol Öztürk başta olmak üzere, yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarıma, bizlere desteğini eksik etmeye gönül dostlarımıza ve Danişmentli köyünde Murat kardeşimizin bu ihtiyacını bize bildiren Yalçın Duman kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Allah, emeği geçen herkesten razı olsun.”

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

13 saat 41 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
7 gün 1 saat 11 dakika önce YİNE GÜLÜÇ YİNE OLAY !
7 gün 2 saat 51 dakika önce "ÇOK PİŞMANIM " DEDİ !
6 gün 12 saat 43 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 6 saat 11 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 8 saat 58 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 2 saat 12 dakika önce SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ !
1 gün 14 saat 53 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 8 saat 32 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
7 gün 23 saat 20 dakika önce MESLEĞE HEVESİ VARMIŞ !