Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’Engelleri Spor İle Kaldırıyoruz’

’Engelleri Spor Ä°le Kaldırıyoruz’

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, 6 ay süren "Engelleri Spor İle Kaldırıyoruz" projesi kapsamında engellilerle çok güzel zamanlar geçirdiklerini bildirdi.

Henden, Alaplı MYO Spor Salonu’ndaki kapanış kokteylinde yaptığı konuÅŸmada, Alaplı MYO proje grubu tarafından hazırlanan projenin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kabul edilmesini ardından kondisyon merkezini hizmete açtıklarını söyledi.

Proje kapsamında birçok etkinlik yaptıklarını vurgulayan Henden, şunları kaydetti:

"Şubat ayından açılışını yaptığımız projemizin bugün kapanışını yapıyoruz. Alaplı MYO proje grubumuz tarafından engellilerimize ve öğrencilerimize yönelik bir proje hazırlanmıştı. Projemizi bakanlığa sunduk ve onayını aldıktan sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı kondisyon aletleri gönderdi ve hemen spor salonu bünyesine oluşturduğumuz alana spor aletlerinin kurumunu yaptık. Bu proje sayesinde engellilerimiz ve öğrencilerimiz merkezimizden ücretsiz spor yapma imkanı buldu. Ayrıca engelli kardeşlerimizle birçok etkinlikler düzenledik. Projemize katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum."

Kapanış kokteyline, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arife Çevik, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çöbek, Kent Konseyi Başkanı İsmail Kokut, engeliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo