13 o C Kdz. Ereğli

EN NEŞELİ MECLİS, SON MECLİS OLDU!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 1 ay 25 gün 17 saat 16 dakika önce 754

Haberi Paylaşın

Meclis Toplantısı yöneten Uysal, “buradan çıkınca bir kahve içmeye gelirseniz mutlu olurum. Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Böylelikle tekrar tekrar gelmenize vesile olur çünkü ben daha görevime devam edeceğim. Önümüzdeki bir 5 yılda daha gelmeniz konusunda ayaklarınız şimdiden alışmış olur” dedi.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile AK Parti ve CHP’li meclis üyelerinden oluşan Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi, görev sürelerinin son Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi. 5 yıl boyunca olduğu gibi bugünde Atatürk Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen toplantıda konuşan Meclis Başkanı Hüseyin Uysal, bugüne değin görev yapan meclis üyeleri arasında en şanssız olanların, son dönem meclis üyeleri olduğunu söyledi. Gördükleri 6 seçim, darbe kalkışması, sel felaketleri nedeni ile ‘ekip’ olarak olağan üstü çalıştıklarını anlatan Uysal, şu ifadeleri kullandı:
“Her türlü kararı bu Meclis’te beraber aldık. Güzel çalışmalar yaptık. Şansız dönemler yaşadık. Göreve gelir gelmez seller ile karşılaştık. Eksikler vardı. Sel ve dere gibi problemler fazlaydı. Belediyenin altyapısında eksikler de vardı. Hastane yeri değişmişti. Hastanenin taşınması ve oradaki otopark yolları yapılması, belediye imkanları ile yapıldı.
31 tane belediye meclis üyesi arkadaşım ile çalışmaktan dolayı mutluyum. Ben, yeşil renkli ameliyat gömleğimi çıkartıp buraya geldim. Siz her zaman yardımcı oldunuz, teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman sıkıntılı durumlar yaşamadık. En azından kavga, dövüş, saygısızlık durumları olmadı. Yarın birbirimizin yüzüne bakamayacağı hiçbir bir durum yaşamadık. Bundan dolayı size ne kadar teşekkür etsem azdır. İnşallah, ömrümüzün gri kalan zamanında da dostluğumuz devam eder. Bütün arkadaşlarımın bende cep telefonları var. Eskiden olduğu gibi çoğunuza ‘ağabey’ bazılarınıza ‘kardeşim’ diyeceğim. Bu düşüncelerim ömrüm boyunca değişmeyecek. Siyasi görüş farklılıkları yaşamak ve ya farklı renklerde olmak beni hiç ilgilendirmiyor, hepimiz insanız.
Çıkışta hep beraber fotoğraf çektirelim çünkü 2014-2019 arasındaki Belediye Meclisi’nde görev yapanlar gerçekten çok şanssız. Her şeye rağmen kalıcı ve mükemmel eserler yaptık. Aslında biz bir tohum attık. 5 yıllık dönemin hesabını her ortamda veririm.
Buradan çıkınca bir kahve içmeye gelirseniz mutlu olurum. Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Böylelikle tekrar tekrar gelmenize vesile olur çünkü ben daha görevime devam edeceğim. Önümüzdeki bir 5 yılda daha gelmeniz konusunda ayaklarınız şimdiden alışmış olur. 1 Nisan’da nasılsa gelen çok olacak, sırayı girmeniz gerekecek.”
Toplantı sonunda ise Meclis Başkanı Uysal ile Meclis Üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

EN NEŞELİ MECLİS, SON MECLİS OLDU!

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 20 saat 36 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 11 saat 48 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 18 saat 49 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 15 saat 53 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 15 saat 27 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 9 saat 42 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 20 saat 10 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 14 saat 17 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
15 saat 16 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 17 saat 43 dakika önce KAZA ; 2 YARALI