Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EN KIDEMLİ BAŞKANIM"

EN KIDEMLÄ° BAÅžKANIM"

Seçimi kazanan Posbıyık balkon konuşması yaptı.



Posbıyık, bugün gerçekleÅŸtirilen Mahalli Ä°dareler Genel Seçimlerinde bir kez daha EreÄŸli belediye BaÅŸkanlığına seçilmesinin kesinleÅŸmesi ardından, Belediye Binasından halka hitaben ‘Balkon KonuÅŸması’ gerçekleÅŸtirdi.

KonuÅŸmasına, “Canlarım Benim, aÅŸklarım, AÅŸkım EreÄŸli” diyerek baÅŸlayan Posbıyık, kutlamaları daha görkemli yapmayı planladıklarını ancak, Çakır’ın vefatı ile vazgeçtiklerini söyledi.
Hüseyin Çakır’ı “demokrasi Åžehidi” olarak nitelendiren Posbıyık, “yarın (1 Nisan) saat 11,00’da bu alandan kendisin son yolculuÄŸa uÄŸurlayacağız. Bir kez daha Allah’tan Rahmet, Ailesine baÅŸsaÄŸlığı diliyorum” diye konuÅŸtu.
TÃœRKÄ°YE’NÄ°N EN KIDEMLÄ° BELEDÄ°YE BAÅžKANIYIM
Halkın kendisini uzun zamandan beri belediye baÅŸkanı seçtiÄŸini hatırlatan Posbıyık, konuÅŸmasını şöyle sürdürdü:“Bu bakımdan size minnettarım. Hatta ÅŸu anda (eski) EskiÅŸehir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı hocamız Yılmaz BüyükerÅŸen yarışmadan çekildiÄŸi için Türkiye’nin en kıdemli belediye baÅŸkanı olduÄŸumu söylüyor ve sizlere şükranlarımı sunuyorum. Tabi ben hep halktan yana oldum, EÄŸer halktan yana olmasaydım, beni 30 sene belediye baÅŸkanı yapmazdınız.
BENÄ° ENGELLEMEK Ä°STEDÄ°LER
Beni zaman zaman siyasette engellediler, çelme taktılar. Beni belediye baÅŸkanı yapmak istemediler. Hatta bu dönem kendi partimde de bunu yaptılar. Ama yine sizlerin verdiÄŸi oylarla Türkiye’de en yüksek anket noktalara çıkardığım için sizlerin sayesinde geç de olsa belediye baÅŸkan adayı oldum.
Sizleri seçimden önce yaptığım mitinglerde hep ÅŸunu söyledim. Önümüzde kaotik bir durum var dedim EreÄŸli sıkıntılı bir ortama doÄŸru gidiyor, Türkiye’de ekonomi bitmiÅŸ vaziyette. 31 marttan sonra belki daha da kötü olacak dedim. EreÄŸli’de kötü senayrolar hazırlanıyor dedim Aman dikkatli olun. EreÄŸli maceraya girmesin istikrarını kaybetmesin dedim. Allah razı olsun halkımdan beni dinlediler ve EreÄŸli’nin sıkıntılı ortama girmesine bugün yapılan seçimlerle son verdiler. Allah’ın izniyle yolumuz açık, hayırlı uÄŸurlu olsun diyorum.
HIZLA ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAĞIZ
EreÄŸli’nin de önünü, benim de önümü açtınız. Gereceksiniz önümüzdeki günlerde hızla çalışmaya baÅŸlayacağız. Ä°stanbul’da Ekrem Ä°mamoÄŸlu da çok hızlı bir ÅŸekilde gidiyor. Onunla birlikte yaptığımız iÅŸ birliÄŸi ile Ankara’da Mansur (YavaÅŸ) bey ile yaptığımız iÅŸbirliÄŸi ile EreÄŸli’ye uçuracağız inÅŸallah. EreÄŸli halkı Büyük Atatürk’e inanan, Cumhuriyetçi demokrat laik olduÄŸunu bir kez daha gösterdi. Bana sonuna kadar ekibime sonuna kadar güvenebilirsiniz. Bunları bir kez daha sizlere ispatlayacağız inÅŸallah.
AYNI MÃœCADELEYÄ° YAPMAZSAM NAMERDÄ°M
Gençler, ben daima gençlerimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceklerinin istikballerinin iyi olması için bugüne kadar kimseden çekinmedim, her türlü mücadeleyi verdim. Aynı Halil Posbıyık’ı göreceksiniz. Bu EreÄŸli halkına hor bakanlar için aynı mücadeleyi yapmazsam namerdim. Hepiniz saÄŸ olun, var olun hepinize şükranlarımı sunuyorum, zaferimiz kutlu olsun diyorum.”

EN KIDEMLÄ° BAÅžKANIM"

Seçimi kazanan Posbıyık balkon konuşması yaptı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran4
gülücük2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo