Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EN BAŞA DÖNDÜK !.

EN BAŞA DÖNDÜK !.

Ereğli`de vaka sayısı ve Covid servislerinde yatan hasta sayısı artınca, acil ameliyatlar dışındaki tüm ameliyatlar iptal edildi.


EreÄŸli'de,artış gösteren Koronavirüs (Covid-19) vakaları nedeniyle ilçedeki Devlet Hastanesi’nde ‘acil tedbirler’ alındı.
Edinilen bilgiye göre, ilçe genelindeki Covid-19 Pozitif vaka sayısındaki artışa paralel, salgına bağlı yataklı tedavi hastasında da artışlar oluştu.
Bu doğrultuda durum değerlendirmesinde bulunan yetkililer, hastanede bazı acil ameliyatlar dışında ameliyat yapılmaması yönünde karar aldı.
Poliklinik hizmetlerinin devam ettiği hastanede, yatışı gerekli hastaların ise servislere yatışlarının da yapılabileceği öğrenildi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın4
gülücük2
üzgün2
kızgın1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
AHMET AÄžA

17 Ekim 2021 - 11:59

YETERRR BEE ARTIK KOVİD19 VAKALARI ARTARKEN BÖYLE NORMALLEŞME OLABİLİRMİ SORARIM SİZE TEHLİKENİN FARKINDAMISINIZ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GERİ GELMELİ TAM KAPANMA YAPILMALIDIR EKONOMİ KAZANSIN DİYE HER YER AÇILDI VE SANKİ KOVİD19 YOKMUŞ GİBİ DAVRANILDI TÜRKİYEYE YÜZLERCE TURİST ALINDI VE ÇOĞUDA KOVİD19 TESTİ OLMADAN ÜLKEYE SOKULDU MASKE VE MESAFE TEMİZLİK KURALLARINA HİÇ KİMSE KOVİD19 KURALLARINA UYMUYOR YAZIK GÜNAH BU ÜLKEYE ARTIK BU KÖTÜ GİDİŞATA DUR DEMEK İÇİN GEREKLİ ADIMLARI HÜKÜMETİMİZ NE ZAMAN ATACAKTIR .

Yorum Yazın

Canlı Radyo